Martin 00L-17 Whiskey Sunset

Bekijk alle producten van: Martin

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Martin 00L-17 Whiskey Sunset akoestisch gitaar, 14 fret Alles met de meest hoogwaardige houtsoorten vervaardigd Dit is werkelijk een prachtig gebouwd instrument vinden wij. Deze gitaar heeft 'power' en een prachtige 'woody' toon met natuurlijk het Martin karakter! Ben je op zoek naar een wat kleiner model gitaar maar toch met een volle, directe transparante toon? Deze gitaar moet je dan zeker proberen bij DijkmanMuziek Amsterdam (of op afspraak in ons filiaal Alkmaar)! Een nieuw model van Martin. Deze "Slope Shoulder" heeft een prachtige whiskey sunset burst matte afwerking. Een dubbel 0 model en 14 frets. Vederlicht gebouwd hierdoor resoneert de gitaar erg goed. Sitka sparrenhouten top, mahonie zij- en achterkant, palissander toets en brug. Zadels zijn van been. Een gemodificeerde lage, ovale hals met Performing Artist profiel. Een kleine body maar met een groots geluid! Gebouwd voor jarenlang speelplezier! Martin Studio Performance Lifespan Phosphor Bronze light Gauge snaren. Inclusief Martin koffer. Deze gitaar is volgens de PLEK methode afgesteld Wat is Plek? De Plek Pro is ontwikkeld voor gebruik in de gitaarproductie als een instrument dat niet alleen nauwkeurige fret afstelling doet, maar ook helpt bij de kwaliteitscontrole en R & D. Dit computergestuurde apparaat scant een gitaar onder effectieve speeltijd en omstandigheden, gespannen en afgestemd op de toonhoogte of het gebruik van nauwkeurige snaarspanning emulatie. Dit is een belangrijke doorbraak, omdat de Plek Pro precies identificeert wat er gedaan moet worden voor een perfect fretwerk, voert deze snel uit, en levert perfecte resultaten op. De Plek® Pro versnelt het productieproces en verhoogt de kwaliteit van de instrumenten op een ​​zeer hoog en consistent niveau. Volg deze link voor nog meer informatie over Plek.  

Lees verder
€ 2389,00 € 2159,00

Of betaal per maand! v.a. € 49,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Martin 00L-17 Whiskey Sunset akoestisch gitaar, 14 fret

Alles met de meest hoogwaardige houtsoorten vervaardigd

Dit is werkelijk een prachtig gebouwd instrument vinden wij. Deze gitaar heeft 'power' en een prachtige 'woody' toon met natuurlijk het Martin karakter! Ben je op zoek naar een wat kleiner model gitaar maar toch met een volle, directe transparante toon? Deze gitaar moet je dan zeker proberen bij DijkmanMuziek Amsterdam (of op afspraak in ons filiaal Alkmaar)!

Een nieuw model van Martin. Deze "Slope Shoulder" heeft een prachtige whiskey sunset burst matte afwerking. Een dubbel 0 model en 14 frets. Vederlicht gebouwd hierdoor resoneert de gitaar erg goed.
Sitka sparrenhouten top, mahonie zij- en achterkant, palissander toets en brug.
Zadels zijn van been. Een gemodificeerde lage, ovale hals met Performing Artist profiel.

Een kleine body maar met een groots geluid! Gebouwd voor jarenlang speelplezier!

Martin Studio Performance Lifespan Phosphor Bronze light Gauge snaren.

Inclusief Martin koffer.

Deze gitaar is volgens de PLEK methode afgesteld

Wat is Plek? De Plek Pro is ontwikkeld voor gebruik in de gitaarproductie als een instrument dat niet alleen nauwkeurige fret afstelling doet, maar ook helpt bij de kwaliteitscontrole en R & D.
Dit computergestuurde apparaat scant een gitaar onder effectieve speeltijd en omstandigheden, gespannen en afgestemd op de toonhoogte of het gebruik van nauwkeurige snaarspanning emulatie.
Dit is een belangrijke doorbraak, omdat de Plek Pro precies identificeert wat er gedaan moet worden voor een perfect fretwerk, voert deze snel uit, en levert perfecte resultaten op.
De Plek® Pro versnelt het productieproces en verhoogt de kwaliteit van de instrumenten op een ​​zeer hoog en consistent niveau. Volg deze link voor nog meer informatie over Plek.

 

Naar boven

Specificaties

Merk
Martin
Accessoires
luxe koffer
Top
Sparrenhout
Zij- en achterkant
palissander
Brug
ebben
Snaren
Martin SP Lifespan Phosphor
Soort Instrument
Akoestisch staalsnarig
Website
klik hier
  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Martin 00L-17 Whiskey Sunset

€ 2389,00 € 2159,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!