Dijkman Muziek BV is een allround muziekwinkel met een rijke geschiedenis en een enorm assortiment. Sinds 1960 is Dijkman Muziek al te vinden aan de Rozengracht in Amsterdam en sinds Januari 2006 hebben wij een 2e winkel in hartje Alkmaar.

Vanuit onze winkels hebben wij dankzij onze verkopers met specialistische vakkennis en ons gigantische voorraad al jarenlang vele klanten naar tevredenheid geholpen.

Omdat in deze tijd van snelle veranderingen echter niet alleen kan worden geteerd op het verleden kijkt Dijkman Muziek ook nadrukkelijk vooruit.

In ons pand aan de Rozengracht 115 zijn onder andere de elektrische en akoestische gitaarafdeling geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en de komende jaren zal ook de rest van het pand worden verbouwd. Tevens is er een nieuwe website met een moderne webshop geopend en ook op Social Media is Dijkman Muziek duidelijk aanwezig.

Dankzij deze combinatie van een winkel met grote voorraad en een moderne webshop weet u zeker dat u ook de komende jaren, bij ons in de winkel en in de webshop, altijd terecht kunt voor goed persoonlijk advies en de beste deals!