Toetsen

Item 1-20 van 416 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Yamaha YC61 Stage Keyboard

Prijs € 1.579,00

Roland Fantom 8EX

Normale prijs € 4.829,00 Prijs € 4.499,00

Roland Fantom 7EX

Normale prijs € 4.399,00 Prijs € 3.999,00

Roland Fantom 6EX

Normale prijs € 4.199,00 Prijs € 3.799,00

Arturia AstroLab

Normale prijs € 1.799,00 Prijs € 1.599,00

Arturia AstroLab inclusief Wooden Legs Bundel

Normale prijs € 1.798,00 Prijs € 1.749,00

Roland GO Keys 3 Turquoise

Prijs € 399,00

Roland GO Keys 5 White

Prijs € 525,00

Roland GO Keys 3 Midnight Blue

Prijs € 399,00

Roland GO Keys 5 Graphite

Prijs € 525,00

Roland GO Keys 3 Dark Red

Prijs € 399,00

Roland RD-08 Stage Piano

Prijs € 999,00

Roland LX-5 CH charcoal black

Prijs € 2.790,00

Roland LX-6 CH charcoal black

Prijs € 3.499,00

Roland LX-5 PE polished ebony

Prijs € 3.290,00

Roland LX-6 PE polished ebony

Prijs € 4.090,00

Roland LX-9 PE polished ebony

Prijs € 4.999,00

Roland LX-6 DR dark rosewood

Prijs € 3.499,00

Item 1-20 van 416 in totaal item(s)

Toetsen

Toetsinstrumenten

Bij DijkmanMuziek ben je aan het juiste adres als je piano wilt leren spelen, maar ook als je al een virtuoos op de toetsen bent. Wij hebben een uitgebreide selectie toetsinstrumenten, waaronder digitale piano's, keyboards en synthesizers. Met onze winkels in Amsterdam en Alkmaar zijn we altijd dichtbij om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe, of wat ook mogelijk is, tweedehands instrument. Maar dat is nog niet alles! Naast piano's bieden we ook midi/usb controllers, accordeons en een breed scala aan accessoires, zoals versterkers. Bij DijkmanMuziek werken we alleen met topmerken, zoals Roland, Kawai en Yamaha. Zo ben je als pianist verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Als kers op de taart hebben we in Alkmaar zelfs een grote digitale piano afdeling waar je ongetwijfeld een instrument vindt die bij jouw past! Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij DijkmanMuziek en laat ons je helpen bij het vinden van het perfecte toetsinstrument. Wellicht weet je al heel goed wat je wilt, dan is het fijn dat je met slechts een paar klikken je nieuwe piano online kunt bestellen en thuis laten bezorgen!

Wat is een keyboard?

Een keyboard is een elektronisch toetsinstrument dat veelal geliefd bij de (beginnende) thuis spelers of de One-band entertainers. Een keyboard heeft doorgaans een variërend aantal toetsen, van 32 tot 88. Deze toetsen zijn aanslaggevoelig, wat betekent dat het volume en de dynamiek van het geluid kunnen variëren afhankelijk van de kracht waarmee je de toetsen indrukt. Naast de toetsen biedt een keyboard vaak ook andere functies, zoals een ingebouwd ritmebegeleiding, verschillende geluiden en effecten, opname- en afspeelmogelijkheden, en zelfs mogelijkheden om verbinding te maken met een computer of andere apparaten. Ze worden gebruikt in diverse muziekstijlen, variërend van pop en rock tot jazz en elektronische muziek. Of je nu wilt leren spelen, nummers wilt componeren of gewoon plezier wilt hebben met muziek maken, een keyboard biedt talloze mogelijkheden!

Een akoestische piano of digitale piano?

De keuze tussen een akoestische piano en een digitale piano hangt af van factoren zoals je budget, ruimte, speelstijl en persoonlijke voorkeuren. Een digitale piano kost in aanschaf een fractie van een echte akoestische piano. Een digitale piano hoef je nooit te stemmen. Een digitale piano kun je in volume regelen en zelfs helemaal stil bespelen met een hoofdtelefoon op.
Klankmatig zijn er door de jaren heen grote vorderingen gemaakt in (sampling) technieken.
Bij de topmodellen zul je verbaasd zijn over de pianoklanken, deze zijn niet meer van echt te onderscheiden!
Je hebt de zogenaamde stage of portable modellen (compact en licht) en de huiskamer modellen (met onderstel en/of meubel), de Home piano's.
DijkmanMuziek Alkmaar heeft een ruime digitale pianoafdeling. DijkmanMuziek Amsterdam heeft ook de gangbare modellen opgesteld.

Toetsinstrumenten kopen bij DijkmanMuziek

Bij DijkmanMuziek delen wij graag onze expertise op het gebied van toetsinstrumenten. Of je nu een digitale piano, keyboard of een ander toetsinstrument zoekt, wij hebben een uitgebreide selectie waaruit je kunt kiezen. Onze enthousiaste medewerkers beschikken over een flinke dosis kennis en ervaring in de muziekwereld. Daarom helpen ze je graag met professioneel advies om het perfecte instrument te vinden dat past bij jouw wensen en speelstijl. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om gemakkelijk online te bestellen, zodat je in alle rust en comfort jouw nieuwe toetsinstrument kunt verkennen. Kom je toch liever naar de winkel, dan heten wij je van harte welkom in Amsterdam of in Alkmaar. Dit laatste filiaal is helemaal het einde als je op zoek bent naar een digitale piano!

Wat is een synthesizer?

Een synthesizer is een elektronisch muziekinstrument dat geluiden genereert via elektronische circuits en algoritmes. Het is veelzijdig en kan verschillende geluiden creëren, van traditionele instrumenten tot unieke en futuristische geluiden. Door te spelen met parameters en instellingen kun je je eigen unieke sound produceren. Synthesizers worden veel gebruikt in diverse muziekgenres en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden voor muzikanten en producers.

Monofoon of Polyfoon?

Een synthesizer kan op twee manieren worden ingesteld: monofoon of polyfoon. Een monofone synthesizer kan slechts één noot tegelijk spelen, wat handig is voor het creëren van baslijnen of leadmelodieën. Aan de andere kant kan een polyfone synthesizer meerdere noten tegelijk spelen, waardoor je harmonieën en gelaagde geluiden kunt creëren. Bij DijkmanMuziek hebben we een diverse selectie synthesizers, zowel monofoon als polyfoon, zodat je het instrument kunt kiezen dat het beste past bij jouw muzikale stijl en voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan de veelzijdigheid van polyfonie of de kracht van monofoon geluid, wij kunnen je helpen het juiste instrument te vinden om jouw muzikaliteit tot leven te brengen.

Midi keyboard

Een MIDI-keyboard is een onmisbaar hulpmiddel voor muzikanten en producers. Met een USB/MIDI-keyboard kun je verbinding maken met je computer of andere MIDI-compatibele apparaten, waardoor je kunt componeren, opnemen en muziek kunt maken met behulp van virtuele instrumenten en software. Een MIDI-keyboard is een compact en draagbaar instrument dat het mogelijk maakt om muzikale ideeën direct in je digitale audiowerkstation tot leven te brengen. Bij DijkmanMuziek kun je een MIDI-keyboard kopen dat perfect aansluit bij jouw creatieve flow. Of je nu een beginner bent of een ervaren producer, een MIDI-keyboard opent de deur naar eindeloze muzikale mogelijkheden.

Ook voor digitale orgels kun je bij DijkmanMuziek terecht

Ook de digitale orgels zijn niet meer van de echte toonwiel orgels te onderscheiden.
Door de technologische vooruitgang zijn er tegenwoordig geweldige en zeer betaalbare Hammond B3 kopieën of clones en deze zijn bereikbaar voor iedereen.
Met drawbars en leslie effect ingebouwd. Ze zijn compact en portable!