Recorders

Item 1-20 van 33 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Zoom H1 essential

Prijs € 109,00

Zoom H4 essential

Prijs € 219,00

Zoom H6 essential

Prijs € 329,00

Tascam Portacapture X6

Prijs € 389,00

Tascam Portacapture X8

Prijs € 499,00

Zoom H6 Black Handy Recorder

Prijs € 279,00

Boss Micro BR Digital Recorder

Prijs € 215,00

Tascam DP-006 Recording

Prijs € 185,00

Zoom H2n

Prijs € 159,00

Zoom R16 recorder

Prijs € 448,00

Tascam Model 12

Prijs € 614,00

Zoom H1n Handy Recorder

Prijs € 69,00
Item 1-20 van 33 in totaal item(s)

Recorders

Recorders, opname apparatuur

Kleine handzame recorders

Portable recorders zijn draagbare opnameapparaten die worden gebruikt om geluiden en andere audio-inhoud vast te leggen. Ze zijn ontworpen om compact, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen te zijn, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende toepassingen, zoals muziekopnames, veldopnames, podcasting, journalistiek en meer.
Portable recorders worden vaak gebruikt door muzikanten en geluidstechnici om hoogwaardige opnames te maken van liveoptredens, repetities en studiomuziek. Vaak zijn deze portable recorders ook via USB aan te sluiten en kan tevens dienen als audio-interface.

Multitrack-recorder: een alles-in-een studio

Deze multi-track recorders zijn handig om mee te nemen naar locatie als de oefenruimte of bij een live optreden. Je hebt dus geen aparte audio-interface of computer nodig om opnames te maken.
Ze slaan de opgenomen audio op in digitaal formaat, zoals WAV of AIFF, op interne harde schijven, solid-state drives (SSD's) of externe opslagmedia.
Ze kunnen 6, 8, 16, 24 of zelfs meer opnamesporen bieden, waardoor afzonderlijke instrumenten en zangpartijen kunnen worden opgenomen en bewerkt.
Ze hebben vaak ingebouwde digitale effecten zoals reverb, delay, compressie en EQ, waardoor gebruikers de geluiden direct kunnen bewerken tijdens de opname of mix.
Gebruiksgemak: Digitale multitrack recorders hebben meestal intuïtieve gebruikersinterfaces, LCD-schermen, faders en knoppen voor eenvoudige bediening en navigatie.

Portable- of multitrack recorder kopen bij DijkmanMuziek

Ben je van plan een studio te starten en heb je advies nodig over de aan te schaffen apparatuur? Neem dan contact op met DijkmanMuziek Laat je adviseren in een van onze winkels of online, je kunt ons altijd bereiken via een contactformulier of via WhatsApp.