USB microfoons

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

sE Electronics NEOM USB

Prijs € 199,00

Samson Meteorite

Prijs € 55,00

Apogee Mic Plus

Prijs € 239,00

Shure MV5 A-240 Recording KIT

Prijs € 149,95

Rode PodCaster

Prijs € 209,00

Samson G-Track Pro USB Microfoon met Audio Interface

Normale prijs € 239,00 Prijs € 195,00

LD Systems D1014C USB

Prijs € 89,95

Audio Technica AT2020 USB plus

Prijs € 139,00

RODE NT-USB

Prijs € 149,00
Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

USB microfoons

USB microfoons

Een USB microfoon is een type microfoon dat rechtstreeks op een computer of ander apparaat kan worden aangesloten via een USB-poort. In tegenstelling tot traditionele microfoons, die een audio-interface of mengpaneel nodig hebben om verbinding te maken met een computer, is een USB-microfoon ontworpen om rechtstreeks op een USB-poort te worden aangesloten, waardoor het proces van opnemen en streamen van audio eenvoudiger wordt.

Hoe moet je een USB microfoon aansluiten?

USB-microfoons zijn populair geworden vanwege hun plug-and-play-functionaliteit, wat betekent dat ze direct na aansluiting via usb kunnen worden gebruikt zonder dat er extra drivers of software nodig zijn. Ze zijn vaak compatibel met zowel Windows- als macOS-systemen en werken goed met softwaretoepassingen zoals spraakopnameprogramma's, podcasting-software, streamingsoftware en videobeltoepassingen.

Waar worden USB mirofoons voor gebruikt?

USB-microfoons zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en prijsklassen, variërend van eenvoudige en betaalbare opties tot professionele studiokwaliteit microfoons. Ze zijn ideaal voor thuisopname, podcasts, spraakopname, live streaming en andere toepassingen waarbij een goede geluidskwaliteit vereist is zonder dat er een complexe audio-opstelling nodig is.

Het gebruik van een USB-microfoon kan handig zijn voor mensen die geen ervaring hebben met audioapparatuur of die een gebruiksvriendelijke oplossing zoeken om snel hoogwaardige geluidsopnames te maken met behulp van hun computer.

Bij DijkmanMuziek vind je een breed scala aan bekende en gerenommeerde merken binnen de muziekindustrie. We streven ernaar om alleen de beste merken voor onze klanten aan te bieden, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten die we leveren.