Wireless systemen van LD systems

Wireless systemen van LD systems

- Categorieën: DijkmanMuziek

Draadloze hoogwaardige microfoons van LD systems zijn nu wel zeer betaalbaar

Draadloze systemen en hoogwaardige microfoons van LD Systems maken eenvoudige en veelal kabelvrije geluidsinvoer en PA-voorziening mogelijk.
Met Wireless Microphone Systems wordt de artiest werkelijk een ‘Freebird’, vrij om zich volledig op de performance te concentreren, ongehinderd en veilig voor elke ‘kabelsalade’ op het podium.
Er is een breed scala aan microfoons en accessoires voor draadloze microfoons beschikbaar voor alle professionele toepassingen: op het podium, in de studio en overal waar ultieme helderheid en nauwkeurigheid van de weergave van stemmen en instrumenten vereist is.
Het ruime assortiment accessoires voor draadloze systemen en accessoires voor microfoons garandeert optimale prestaties en professionele bediening van uw geluidssysteem.

Van handheld, headset, lavelier tot instrument draadloze systemen voor de veeleisende muzikant of spreker en meer!
Bijvoorbeeld de LD Systems U308 HHD handheld al vanaf €219,-
Met handige infraroodsynchronisatie met één druk op de knop en gemakkelijk leesbare LCD's met hoog contrast zijn de U300®-serie draadloze UHF-systemen snel en intuïtief in te stellen. Ze zijn ontworpen in Duitsland en worden geleverd met een keuze uit draagbare, hoofdgedragen, lavalier- en clip-onmicrofoons en als een speciale gitaarset. De bodypacks en handzenders zijn voorzien van handige batterij-indicatoren, terwijl de ontvangeruitgang omschakelbaar is van gebalanceerde lijn naar ongebalanceerd instrumentniveau. Systemen uit de U300®-serie bieden een zenderuitgangsvermogen van 10 mW, pilot-toon-squelch-circuits en een frequentierespons tot 25 Hz, zodat ook 5-snarige basgitaren met een lage B-snaar in professionele audiokwaliteit kunnen worden gebruikt.

En bekijk hier het hele assortiment.