Custom shop gitaren

Item 1-20 van 49 in totaal item(s)

Actieve filtersFender Limited Edition 1964 Bobbed Telecaster Thinline Relic Aged NT

Normale prijs € 5.899,00 Prijs € 5.449,00

Fender Custom Shop Vintage 55 Hardtail Stratocaster MN Wide Fade 2TSB

Normale prijs € 4.699,00 Prijs € 4.199,00

Nash S-57 Teal Relic

Prijs € 3.199,00

Nash TC-72 Charcoal Frost

Prijs € 3.290,00

Nash S-63 Shell Pink Relic

Prijs € 3.290,00

Item 1-20 van 49 in totaal item(s)

Custom shop gitaren

Custom shop gitaren

Hierbij een overzicht van onze collectie bijzondere en handgebouwde gitaren bij DijkmanMuziek.

Wat zijn Custom shop gitaren?

Custom shop gitaren zijn handgemaakte, op maat gemaakte instrumenten die worden vervaardigd door de custom shop-afdeling van bepaalde gitaarfabrikanten en of gitaarbouwers. Deze afdelingen zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke en hoogwaardige gitaren die voldoen aan de specifieke eisen en voorkeuren van individuele gitaristen.

Het proces van het maken van een custom shop gitaar begint meestal met een consultatie tussen de gitarist, muziekwinkel en de bouwers in de custom shop. Tijdens deze consultatie worden de specificaties, het ontwerp, de houtsoorten, de elektronica en andere details besproken. Op basis van deze informatie wordt de gitaar volledig met de hand vervaardigd door ervaren luthiers in de custom shop.

Custom shop gitaren worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen, vakmanschap en aandacht voor detail. Ze worden beschouwd als premium instrumenten en kunnen aanzienlijk duurder zijn dan standaardproductiemodellen.

Veel gitaristen kiezen voor een custom shop gitaar vanwege de mogelijkheid om een uniek instrument te bezitten dat perfect is afgestemd op hun speelstijl en persoonlijke voorkeuren.

Een handbouw gitaar kopen?

Bij DijkmanMuziek is het mogelijk om jouw eigen Custom shop gitaar te bestellen van bijvoorbeeld de merken Taylor, Martin, Del-Tone, Paoletti, Fender.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.