Elektro akoestisch

Item 1-20 van 55 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Ibanez FRH10N-RGF

Prijs € 549,00

Kremona S65CW

Prijs € 599,00

Martinez MS14M Pre

Prijs € 699,00

Prudencio Saez Model 59

Prijs € 549,00

Duke Student C Cut Trio VT

Prijs € 999,00

Kremona Verea VA L linkshandig

Prijs € 699,00

ALHAMBRA 3C CW E1

Prijs € 779,00

GODIN Multiac Mundial Arctik Blue

Prijs € 1.799,00

Ibanez FRH10N-NTF

Prijs € 549,00

GODIN Multiac Grand Concert

Prijs € 1.398,00

ALHAMBRA 3C CT E1

Prijs € 795,00

Godin G-Tour Nylon Matte Black EQ

Prijs € 1.739,00

Alhambra 5P E8

Prijs € 989,00

Ibanez TOD10N-TKF Tim Henson

Prijs € 719,00

Salvador Cortez CC-10CE

Prijs € 269,00
Item 1-20 van 55 in totaal item(s)

Elektro akoestisch

Elektro akoestisch nylonsnarig gitaar

Het elektro-akoestische gedeelte van de term verwijst naar de ingebouwde elektronica, waaronder een piëzo element dat het geluid van de trillingen van de snaren opvangt en omzet in een elektrisch signaal. Dit signaal wordt vervolgens naar een versterker gestuurd en kan worden aangepast met behulp van toonregelingen en eventueel effecten zoals reverb, delay of chorus e.d.

Het voordeel van een elektro akoestisch nylonsnarig gitaar is dat het zowel akoestisch als elektrisch (versterkt) kan worden bespeeld.

Welk model elektro-akoestische gitaar is de beste?

Bij DijkmanMuziek hebben wij een ruim assortiment van elektro-akoestische gitaren. Met normale body's (klankkast) of juist dunne body's de z.g. thinline body's. Je hebt ook de gitaarbouw van het merk Godin die solid body's heeft of juist klankkamers in de body heeft verwerkt.
Je hebt ook het geheel eigen ontwerp van Yamaha, de Silent guitar. Deze heeft geen klankkast en kun je alleen met hoofdtelefoon of via een versterker bespelen.
De gitaar waar jij blij van wordt is de beste keuze. Kom langs op onze akoestische gitaarafdeling in Amsterdam om de diverse modellen op uw gemak uit te testen!

Akoestische gitaarversterker

De beste combinatie met een elektro-akoestisch gitaar is ook een versterker die hier voor bedoeld is; een akoestische gitaarversterker. Een akoestische gitaarversterker is ontworpen om de natuurlijke klank en toon van een akoestische gitaar zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, zonder vervorming of kleuring van het geluid. Als je op een podium speelt dan is het echt heel fijn om de versterker als monitor te gebruiken of natuurlijk als de versterking van je gitaar richting publiek.

Nylon of steelstring gitaar?

Twijfel je nog tussen een nylon- of een stalensnarig gitaar? Check onze afdeling gitaar en/of kom naar de winkel waar je op je gemak de gitaren kunt testen.

Bij DijkmanMuziek krijgt je altijd een gratis afstel- servicebeurt na aankoop van de (bas)gitaar

Je kunt gebruik maken binnen een tijdsbestek van 1 jaar, op een gratis onderhoud- afstel beurt van de gitaar of basgitaar. DijkmanMuziek heeft diverse reparateurs in dienst voor gitaar- en versterker reparaties.