Accessoires

Item 1-20 van 677 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

GODIN Multiac Gigbag

Prijs € 99,00

Korg Magnetune Stemapparaat

Prijs € 10,00

Korg RP-G1 Stemapparaat

Prijs € 19,95

Pedaltrain Nano met gigbag

Prijs € 77,00

Adam Hall SPS023 SET Luidspreker statieven met transport tas

Normale prijs € 89,00 Prijs € 85,00
Item 1-20 van 677 in totaal item(s)

Accessoires

Muziekaccessoires

Ben je zoek naar muziekaccessoires voor uw gitaar, piano of ander instrument? Deze vind je binnen het assortiment van Dijkman Muziek! Accessoires maken het bespelen van een instrument nog aangenamer. Met behulp van accessoires kun je namelijk nog meer uit de kwaliteiten van een instrument halen. Bij Dijkman Muziek vind je muziekaccessoires van de meest vooraanstaande kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van het feit dat je er jaren lang plezier van zult beleven.

Muziekaccessoires voor mobiele apparaten

Smartphones en tablets, we kunnen er tegenwoordig niet meer zonder. Dit is mede te danken aan het feit dat de mogelijkheden van deze apparaten bijna oneindig zijn. Ook muziekaccessoires sluit je hier eenvoudig op aan. Zo is het vandaag de dag mogelijk om je bladmuziek op je tablet te zetten, waarmee je dus geen last hebt van tallozen stukken bladmuziek. Door je tablet vervolgens in een tablet standaard te zetten, kun je optimaal profiteren van de gemakken van de mobiele apparaten van tegenwoordig.

Gitaar accessoires

Ook vind je binnen het assortiment muziekaccessoires van Dijkman Muziek. Allerlei verschillende accessoires voor je gitaar. Denk hierbij aan verschillende varianten capo’s, maar ook elementen om je geluid wat rechtstreeks uit de klankkast van je gitaar komt, te versterken met behulp van een versterkingselement. Wanneer je regelmatig je gitaar mee moet nemen, is het van belang om een gitaarhoes of gitaarkoffer aan te schaffen. Dit ter bescherming van de kwaliteit. Snaren van een gitaar zijn erg kwetsbaar. Het gebeurd dan ook regelmatig dat er één knapt en vervangen moet worden. Gitaarsnaren vind je in verschillende varianten bij Dijkman Muziek. Wanneer je deze snaren vervangt, of wanneer je de gitaar pakt om even te gaan spelen, stem je de gitaar met behulp van een stemapparaat. Aan de hand van dit stemapparaat kun je heel eenvoudig aflezen of en hoe je de snaren moet stemmen.

Handige muziekaccessoires

Wil je muziek kunnen maken zonder daarbij een last voor anderen te zijn? Dan kan heel eenvoudige met één van de hoofdtelefoons die in het assortiment van Dijkman Muziek zitten.  Deze beschikken allemaal over top geluidskwaliteiten. Standaards voor gitaren, piano, microfoon en meer vind je hier terug. Vind je het lastig om ritme te houden? Met name tijdens samenspel is een metronoom erg handig. Deze geeft de maat aan en is eenvoudig in te stellen op het tempo die jij wilt gaan toepassen.

Tip: verras een echte muziekliefhebber met een cadeaubon van Dijkman Muziek!

Breed aanbod in muziekaccessoires

Dijkman Muziek is een breed georiënteerde muziekwinkel met vestigingen in zowel Amsterdam als Alkmaar. Wij hebben een enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur. Plaats je online een bestelling? Dan kun je optimaal profiteren van onze uitstekende service. Voor een order boven €60,- geld namelijk een volledig gratis verzending!

Bestel je muziekaccessoires eenvoudig bij Dijkmanmuziek.nl