Keyboard versterkers

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters


Hartke KM200

Prijs € 779,00
Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Keyboard versterkers

Keyboard versterkers

Keyboardversterkers zijn stevige draagbare actieve z.g "combo versterkers" speciaal gebouwd om te gebruiken op het podium of in de oefenruimte.Het is een mixer en versterker en luidspreker in één behuizing.De aansluitingen zijn ideaal om een keyboard synthesizer of stage piano op aan te sluiten en de versterker is ingesteld om je keyboard of digitale piano zo duidelijk mogelijk weer te geven.

De meeste keyboards versterkers hebben stereo ingangen ondanks dat er maar één (mono) luidspreker aanwezig is. Het stereo doorsturen van je keyboardsignaal naar een groter P.A (geluidssysteem) is dan een optie.

Waar op te letten bij aanschaf?

Belangrijk om op te letten bij de aanschaf is dat de keyboardversterker genoeg vermogen heeft voor de toepassing die je van geluid wilt voorzien.
Sommige modellen hebben ook meerdere kanalen, zodat je meerdere toetsenbord instrumenten kunt aansluiten en afzonderlijk kunt regelen.

Het gebruik van een keyboardversterker in plaats van een reguliere gitaarversterker is vaak de voorkeur, omdat keyboardversterkers specifiek zijn afgestemd op de frequentie bereiken en geluidskarakteristieken van toetsenbord instrumenten. Ze kunnen de nuances en details van het geluid beter weergeven en zorgen voor een gebalanceerde geluidsweergave over het hele frequentiespectrum.
In een jazz combo heb je ook minder vermogen nodig dan in een hardrockband.

Waarom kopen bij DijkmanMuziek?

Bij DijkmanMuziek hebben wij toets specialisten in dienst die jou kunnen helpen met de juiste keuze.
In ons filiaal Alkmaar hebben wij een grote toetsenafdeling en in Amsterdam hebben wij de bekende merken opgesteld staan.
Je kunt vrijblijvend langs komen in de winkel of een afspraak maken met één van onze specialisten voor een op maat gericht advies!

DijkmanMuziek Amsterdam, Rozengracht 115, 1016LV Amsterdam T 020 6265611
DijkmanMuziek Alkmaar, Limmerhoek 12-16, 1811BA Alkmaar T 072 5152511