Terug

Yamaha Tyros4 XL Keyboard occasion

Yamaha Tyros4 XL Keyboard occasion

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Yamaha Tyros4 XL Keyboard occasion.

De vierde generatie Yamaha Tyros behoudt zijn gebruiksgemak, ergonomische paneelindeling en speelbaarheid, en breidt deze uit met een nog grotere verscheidenheid aan voices, stijlen en geavanceerde functies.
Buitengewone expressieve en realistische voices
De Yamaha Tyros 4 heeft een uitgebreide en verbeterde set uitzonderlijke authentieke voices, en geeft u de middelen om deze voices natuurlijker en met meer expressiviteit te bespelen.
Het instrument heeft met name veel nieuwe Super Articulation Choir-voices, met verbazingwekkend realistische en natuurlijke menselijke stem-geluiden die u nog meer expressieve mogelijkheden geven.
Krachtige, professionele automatische begeleidingsstijlen

De stijlen van de Yamaha Tyros 4 zijn enorm verbeterd met de professionele gebruiksmogelijkheden van de nieuwe Super Articulation- en Super Articulation 2-voices.
Er zijn ook betere en meer expressieve variaties in de MegaVoices geïmplementeerd, vooral bij de Scat- en Gospel-voices.
Dynamische en veelzijdige Vocal Harmony-functie - met Synth Vocoder De nieuwe, verbeterde Vocal Harmony 2 (VH2) processing-engine levert een superieure geluidskwaliteit, bliksemsnelle processing en uitgebreide, flexibele controle over de op zangstem toegepaste harmonieën.
Deze Tyros4  beschikt ook over een Synth Vocoder-functie, het dynamische, populaire vocodereffect voor een verscheidenheid aan fascinerende en zelfs sytheziser achtige voice geluiden.
Bovendien bevat het achterpaneel een aansluiting waar u eenvoudig XLR-microfoonkabels of 6,3mm-jackpluggen op aan kunt sluiten.
Voice-uitbreidbaarheid
De Yamaha Tyros 4 is een instrument waarmee u de beschikbare content voortdurend kunt uitbreiden voor uw creatieve verkenningen.
Yamaha heeft een online servicewebsite (http://service.music.yamaha.com) met Premium-voices, waves, songs, stijlen, enz. (de Premium Pack-data genoemd) die kunnen worden aangeschaft en in de Tyros 4 kunnen worden geladen. (om de extra aangeschafte waves en voices te kunnen gebruiken, moet u de optionele flashgeheugenuitbreidingsmodule (Flash Memory Expansion Module) installeren).
Audio opnemen en afspelen
Met de Yamaha Tyros 4 kunt u uw spel als audiodata opnemen via twee verschillende methodes,
Simple (snel en eenvoudig opnemen op een enkel audiospoor) en Multi Track (opnemen via overdubben, voor complexe songs).
Aangezien de gecreëerde data worden opgeslagen via het WAV-bestandsformat, kunt u uw opnamen op een computer bewerken en deze via internet delen, of uw eigen originele cd branden.
Met het instrument kunt u ook mp3-data afspelen. Handige, makkelijk te gebruiken Music Finder-functie Ondanks de enorme schat aan data die beschikbaar is voor het instrument (met inbegrip van uw eigen song- en audiodata), kan de Music Finder-functie direct vinden en oproepen wat u nodig hebt. U beschikt niet alleen de ideale set-ups (voice, stijl, enz.) voor elke song - zoeken op songtitel/genre - u kunt ook eenvoudig uw originele (vooraf geregistreerde) song- en audiodata terugroepen. Aanvullende nieuw paneelinstellingen voor de Yamaha Tyros 4 kunnen rechtstreeks via internet worden gedownload. Verbeterde functies voor rechtstreeks verbinding maken met internet De Yamaha Tyros 4 kan ook rechtstreeks op internet worden aangesloten met de functie Internet Direct Connection, zodat u speciale content kunt downloaden zonder dat u een computer nodig hebt. De verbeteringen bestaan onder andere uit de handige, gebruiksvriendelijke Wizard IDC Setup, alsook over nieuwe beveiligingsopties, met WPA2 en WPA. Audio-opnemen Geen aparte opnamehardware meer nodig: u kunt uw toetsenspel, alsook uw eigen zang of het geluid van andere instrumenten rechtstreeks in de Yamaha Tyros 4 opnemen! De audio wordt als digitale audiodata opgeslagen op de ingebouwde harde schijf, in absoluut ruisvrije audiokwaliteit. Met een computer en audiobewerkingsoftware kunt u ook het geluidsbestand bewerken als dat nodig is, en vervolgens opnieuw in de Tyros 4 importeren. Aangezien de gecreëerde audiodata worden opgeslagen volgens het WAV-format, kunt u eenvoudig uw spel via internet delen of uw eigen originele cd branden. Het instrument ondersteunt ook mp3-data, zodat u bestanden met dat populaire format kunt afspelen.

Dit SUPER Keyboard workstation nu als zeer net gebruikt exemplaar incl het orginele TYROS luidspreker systeem met Subwoofer 

alle orginele handleidingen ( ook NL) en CD ROM en 6 maanden GARANTIE

INRUIL ANDER INSTRUMENT BESPREEKBAAR.

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11