Squier kwaliteit en betaalbaar

Squier kwaliteit en betaalbaar

- Categorieën: DijkmanMuziek

Een grote collectie SQUIER gitaren verkrijgbaar bij DijkmanMuziek

Het merk Squier is eigendom van Fender en staat bekend om het produceren van betaalbare versies van de klassieke Fender modellen.   
Ze zijn ontworpen voor een hoogwaardige toon en bespeelbaarheid te bieden tegen lagere prijzen dan de klassieke Fender modellen.
Squier biedt een breed scala aan elektrische gitaren en basgitaren, variërend van Stratocaster, Telecaster, Jazzmaster,  Mustang, Jazz- en Precision Basgitaren. Ze produceren ook enkele unieke modellen die exclusief zijn voor Squier.

De ruime keuze aan Squier gitaren

Het merk Squier is geweldig voor nieuwe aspirant spelers vanwege hun betaalbaarheid en solide prestaties.
Squier heeft vele eigen series waaronder;
Sonic-, Affinity-, Contemporary-, en misschien wel de bekendste de Classic Vibe series!
Ze hebben ook een kant en klaar pakket waarmee je direct de (bas)gitaar kunt aansluiten op de versterker, en Rock On! Ook voor de bassist een ruime keuze aan basgitaren en series, check ze hier.

DijkmanMuziek heeft nog wat NewOldStock voorraad van de Squier 40th Anniversary modellen.
Het Squier 40-jarig jubileum werd gevierd met de release van speciale limited edition gitaren en basgitaren. Deze modellen waren bedoeld om het erfgoed van Squier te vieren en boden vaak een combinatie van klassieke esthetiek en moderne functies.

Check onze gehele Squier voorraad hier of kom langs in één van onze winkels en wij helpen je graag verder met het kiezen van het juiste model voor jou!