Microfoon Accessoires

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Rode Shock Mount SM2

Prijs € 49,00

Rode Deadcat

Prijs € 39,00

Sennheiser MKS4 shockmount

Prijs € 90,00

Rode SM6 shockmount

Prijs € 56,00
Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Microfoon Accessoires

Microfoon Accessoires

Bij DijkmanMuziek hebben wij verschillende microfoonaccessoires in ons assortiment.
Microfoonaccessoires zijn aanvullende items die worden gebruikt in combinatie met een microfoon om de functionaliteit, prestaties en het gemak van het gebruik ervan te verbeteren.
Hier zijn enkele veelvoorkomende microfoonaccessoires:

Microfoonstandaard: Een statief of houder waarop de microfoon kan worden geplaatst. Dit zorgt voor stabiliteit en positioneringsmogelijkheden tijdens opnamesessies of liveoptredens.

Popfilter: Een scherm of gaasje dat voor de microfoon wordt geplaatst om plosieve geluiden te verminderen. Plosieve geluiden zoals "p" en "b" kunnen ongewenste luchtstoten veroorzaken die de geluidskwaliteit kunnen aantasten. Een popfilter helpt dit te verminderen en zorgt voor heldere en evenwichtige opnames.

Shockmount: Een ophangingssysteem dat de microfoon isoleert van trillingen en mechanische geluiden die kunnen worden veroorzaakt door het vasthouden van de microfoon of trillingen in de omgeving. Een shockmount helpt bij het verkrijgen van schone opnames zonder ongewenste bijgeluiden.

XLR-kabel: Een type audiokabel dat wordt gebruikt om de microfoon aan te sluiten op een audio-interface, mengpaneel of andere audioapparatuur. XLR-kabels zijn gebalanceerd en helpen ruis en interferentie te verminderen voor een betere geluidskwaliteit.

Microfoonclip: Een houder waarmee de microfoon stevig op de standaard kan worden bevestigd. Het zorgt voor een veilige en stabiele positionering van de microfoon tijdens opnames of optredens.

Microfoon accessoires kopen bij DijkmanMuziek

Wij helpen je graag bij de juiste keuze van je accessoires! Laat je adviseren in een van onze winkels of online, je kunt ons altijd bereiken via een contactformulier of via WhatsApp.

Bij DijkmanMuziek vind je een breed scala aan bekende en gerenommeerde merken binnen de muziekindustrie. We streven ernaar om alleen de beste merken voor onze klanten aan te bieden, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten die we leveren.