Occasions

Item 1-20 van 22 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Ibanez Roadstar II BJ 86 Japan

Prijs € 799,00

Valley Arts S-style USA 90s

Prijs € 1.298,00

Yamaha PSR740 Keyboard

Prijs € 269,00

GODIN Multiac Grand Concert

Prijs € 1.398,00Yamaha Tyros3 Keyboard

Prijs € 1.199,00
Godin Artisan ST Olive Burst

Prijs € 629,00Orange Rocker 30 Buizentop

Prijs € 798,00

Cutec PA902 eindversterker 2x

Prijs € 199,00

Item 1-20 van 22 in totaal item(s)

Occasions

Occasions

Zoek je een betaalbaar instrument van goede kwaliteit, maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Neem dan snel een kijkje in het aanbod occasions van Dijkman Muziek waarin u een ruim aanbod muziekinstrumenten en accessoires vindt. Dit zijn gebruikte instrumenten, met soms zeer bijzondere gitaren en versterkers van een vintage waarde, maar ook aantrekkelijke koopjes met de kwaliteiten van een nieuw instrument. Zeker de moeite waard! Deze occasions zijn geïnspecteerd   waardoor je zeker bent van kwaliteit.

Occasions voor iedere muzikant

Dijkman Muziek beschikt over een ruim aanbod in muziekinstrumenten en accessoires, dit omdat de wensen en behoeften van iedere muzikant verschillen. Bij Dijkman Muziek kun je een keuze maken uit instrumenten en accessoires binnen verschillende prijsklassen. Hierdoor ben je verzekerd van het feit dat jij zult vinden waarnaar je op zoek bent.

Occasions Amsterdam en Alkmaar

Dijkman Muziek heeft binnen Nederland een filiaal in Amsterdam en een filiaal in Alkmaar. Beide filialen voeren een eigen assortiment en hebben een uniek aanbod. Binnen de categorie Occasions Amsterdam vind je onder andere: toetsen, gitaren en versterkers. Ben je van plan ons filiaal Alkmaar te bezoeken? Dan kun je hier een aanbod in onder andere tweedehands slagwerk, toetsen, accordeons en versterkers vinden. Het aanbod occasions wordt regelmatig aangevuld met nieuwe instrumenten. Wees er daarom ook snel bij! Kom langs in één van beide filialen, of bestel eenvoudig in onze web shop. Ook hier kun je profiteren van onze uitstekende services.

Dijkman Muziek occasions

Wij beschikken over een ruime voorraad aan instrumenten en apparatuur. Voor een bestelling boven €60,- geldt een volledig gratis verzending (in Nederland)! Heb je vragen over onze instrumenten, accessoires, of wil je graag een instrument reserveren? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kun je ook voor al je vragen in één van onze filialen terecht. We heten je daar van harte welkom!

Occasion aanschaffen doe je bij Dijkman Muziek, voor kwaliteit en een uitstekende service