Occasions

Item 1-20 van 32 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Yamaha Montage 8 synthesizer

Prijs € 2.599,00

Nord Stage 2 HA88

Prijs € 2.099,00
Selmer Mark VI 1960 Silver

Prijs € 6.990,00Fender 1964 Stratocaster Blue

Prijs € 6.999,00

Roland JX-3P synth + Dtronics DT-200

Normale prijs € 1.498,00 Prijs € 1.249,00Ibanez Roadstar II BJ 86 Japan

Prijs € 799,00

Valley Arts S-style USA 90s

Prijs € 1.298,00

GODIN Multiac Grand Concert

Prijs € 1.398,00

Item 1-20 van 32 in totaal item(s)

Occasions

Occasions

Zoek je een betaalbaar instrument van goede kwaliteit, maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Neem dan snel een kijkje in het aanbod occasions van Dijkman Muziek waarin u een ruim aanbod muziekinstrumenten en accessoires vindt. Dit zijn gebruikte instrumenten, met soms zeer bijzondere gitaren en versterkers van een vintage waarde, maar ook aantrekkelijke koopjes met de kwaliteiten van een nieuw instrument. Zeker de moeite waard! Deze occasions zijn geïnspecteerd   waardoor je zeker bent van kwaliteit.

Occasions voor iedere muzikant

Dijkman Muziek beschikt over een ruim aanbod in muziekinstrumenten en accessoires, dit omdat de wensen en behoeften van iedere muzikant verschillen.

Occasions Amsterdam en Alkmaar

Dijkman Muziek heeft binnen Nederland een filiaal in Amsterdam en een filiaal in Alkmaar. Beide filialen voeren een eigen assortiment en hebben een uniek aanbod. Binnen de categorie Occasions Amsterdam vind je onder andere: toetsen, gitaren en versterkers. Ben je van plan ons filiaal Alkmaar te bezoeken? Dan kun je hier een aanbod in onder andere tweedehands slagwerk, toetsen, accordeons en versterkers vinden. Het aanbod occasions wisselt natuurlijk. Wees er daarom ook snel bij! Kom langs in één van beide filialen, of bestel eenvoudig in onze web shop. Ook hier kun je profiteren van onze uitstekende service.

Dijkman Muziek occasions

Wij beschikken over een ruime voorraad aan instrumenten en apparatuur. Voor een bestelling boven €75,- geldt een volledig gratis verzending (in Nederland)! Heb je vragen over onze instrumenten, accessoires, of wil je graag een instrument reserveren?

Laat je adviseren in een van onze winkels of online, je kunt ons altijd bereiken via een contactformulier of via WhatsApp. Koop je een gitaar via onze webshop? Dan wordt hij door ons nagekeken en zorgvuldig afgesteld voordat we hem naar jou verzenden!