Accordions digitaal

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Roland FR1X RD V Accordeon

Prijs € 1.799,00

Roland FR8XB BK V-Accordion

Prijs € 5.889,00

Roland FR4X V-Accordion

Prijs € 3.739,00

Roland FR8X V-Accordion

Prijs € 5.835,00

Roland FR1X BK V Accordeon

Prijs € 1.799,00
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Accordions digitaal

Digitale accordeons

Bij Dijkman Muziek filiaal Alkmaar hebben wij een accordeon afdeling met een specialist! Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met Eddy Dieters.

Digitale accordeons, de Roland V Accordeon een innovatie

Sinds een aantal jaar is er ook een volledig digitale uitvoering van de accordeon de Roland V-accordeons. Hierin is de typische accordeonklank gedigitaliseerd opgenomen terwijl het gevoel hetzelfde blijft als bij de echte accordeon.
Deze V-Accordion van Roland is immers het antwoord op de vragen en suggesties van een groot aantal accordeonisten i.v.m. de expressiviteit en veelzijdigheid van hun favoriete instrument: de innovatieve Dynamic Bellows Behavior-technologie zorgt voor een balgrespons, die nauw aansluit bij de werking van een akoestisch accordeon, terwijl het fors uitgebreide klanken- en effectarsenaal evenals de “looper” op zich al een enorme brok inspiratie vormen.

Het voordeel van de nieuwe generatie digitale accordeons is dat deze accordeons onderhoudsvrij zijn, makkelijk door versterkt kunnen worden en ook in staat zijn andere dan accordeonklanken voort te brengen.

Ook het volledig stil spelen door middel van het aansluiten van een hoofdtelefoon behoort tot de mogelijkheden met deze V-accordeons.  

De accordeons zijn makkelijk te vervoeren in een vaak meegeleverde accordeonkoffer of accordeon tas welke zelfs als rugzak is mee te nemen.

Zie ook ons aanbod keyboardversterking en portable PA systemen.