Home piano's

Item 1-20 van 99 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Roland LX-5 CH charcoal black

Prijs € 2.790,00

Roland LX-6 CH charcoal black

Prijs € 3.499,00

Roland LX-5 PE polished ebony

Prijs € 3.290,00

Roland LX-6 PE polished ebony

Prijs € 4.090,00

Roland LX-9 PE polished ebony

Prijs € 4.999,00

Roland LX-6 DR dark rosewood

Prijs € 3.499,00

Roland LX-5 DR dark rosewood

Prijs € 2.790,00

Roland LX-9 CH charcoal black

Prijs € 4.490,00

Roland LX-5 LA light oak

Prijs € 2.790,00

Roland LX-9 PW polished white

Prijs € 4.999,00

Kawai CA901B Digitale Home Piano

Prijs € 3.799,00

Kawai CA501 W digitale piano

Prijs € 2.579,00

Kawai CA501 B digitale piano

Prijs € 2.579,00

Kawai CA501 R digitale piano

Prijs € 2.579,00

Yamaha YDP-165 R Arius Rosewood

Normale prijs € 1.299,00 Prijs € 1.209,00

Yamaha YDP165WH Arius White

Normale prijs € 1.299,00 Prijs € 1.209,00

Kawai ES920B BUNDEL Home set

Prijs € 1.799,00

Yamaha YDP S35WA Arius White Ash

Normale prijs € 999,00 Prijs € 869,00

Yamaha YDP S55B Arius zwart

Prijs € 1.199,00

Yamaha YDP S55WH Arius Mat Wit

Prijs € 1.199,00
Item 1-20 van 99 in totaal item(s)

Home piano's

Home piano

De digitale home piano doet qua uitstraling en speelcomfort niet meer onder voor een "echte piano" en is in diverse (luxe) kastuitvoeringen en kleuren leverbaar.

Wat is een home piano?

Een digitale home piano is een elektronisch muziekinstrument dat ontworpen is om het geluid en de speelervaring van een "echte" akoestische piano na te bootsen. Het is een populaire keuze voor thuisgebruik, omdat het verschillende voordelen biedt ten opzichte van een traditionele piano.
De digitale Home Piano's hebben ingebouwde luidsprekers, zodat je het geluid rechtstreeks vanaf het instrument kunt horen, zonder dat je extra apparatuur nodig hebt.
Een van de belangrijkste voordelen van een digitale home piano is de mogelijkheid om het volume aan te passen of zelfs helemaal uit te schakelen en/of met hoofdtelefoon te spelen.

De extra mogelijkheden van een digitale piano

Veel homepiano's bieden extra functies en mogelijkheden, zoals verschillende geluiden en voices om uit te kiezen, ingebouwde ritmebegeleiding, opname- en afspeelmogelijkheden, aansluitingen voor koptelefoon en externe apparaten, en zelfs connectiviteit met computers en Bluetooth. Zoals de modellen van het merk Kawai.

Dijkman Muziek Alkmaar heeft een echte Digitale Piano afdeling waar alle piano's en vaak (mini) vleugel modellen van Yamaha, Roland, Kawai en Korg demonstratieklaar staan om beluisterd en bespeeld te worden.

Is het klavier hetzelfde als bij een akoestische piano?

Homepiano's hebben gewogen toetsen, wat betekent dat de toetsen een vergelijkbaar gewicht en respons hebben als die van een akoestische piano. Dit geeft de speler een realistischere speelervaring. De hamer techniek is hedendaags zo ver ontwikkelt dat er (bijna) geen verschil meer is met een akoestische aanslag van de piano.

Hoe komen de geluiden tot stand bij de digitale piano?

Omdat het van belang is om zo dicht mogelijk bij de beleving van een echte akoestische piano te komen maken digitale piano's gebruik van zoveel mogelijk samples (of modeling technieken) waarbij verschillende aspecten van de piano worden opgenomen. Zo wordt er apart gekeken naar de aanslag, de hamer, de snaar & de naklank, maar word er ook per noot en op verschillende volumes samples opgenomen.
Ook worden bij de luxere modellen echte hamers of simulatie van hamers gebruikt zodat de toetsenist volledig het idee heeft op een akoestische piano te spelen qua klank en gevoel. 

Wat kost een digitale Home piano?

Een digitale home piano, met onderstel (kast ombouw) heb je al rond de €700,- van bijvoorbeeld het merk Medeli.

Welke toetsinstrumenten zijn er allemaal?

Bij DijkmanMuziek delen wij graag onze expertise op het gebied van toetsinstrumenten. Of je nu een digitale piano, keyboard of een ander toetsinstrument zoekt, wij hebben een uitgebreide selectie waaruit je kunt kiezen. Onze enthousiaste medewerkers beschikken over een flinke dosis kennis en ervaring in de muziekwereld. Daarom helpen ze je graag met professioneel advies om het perfecte instrument te vinden dat past bij jouw wensen en speelstijl.

Een digitale piano kopen bij DijkmanMuziek?

Bij DijkmanMuziek hebben wij toetsspecialisten in dienst die jou kunnen helpen met de juiste keuze.
In ons filiaal Alkmaar hebben wij een grote toetsenafdeling en in Amsterdam hebben wij de bekende merken opgesteld staan.
Je kunt vrijblijvend langs komen in de winkel of een afspraak maken met één van onze specialisten voor een op maat gericht advies!

 Je kunt ons altijd bereiken via een contactformulier of via WhatsApp. Koop je een gitaar via onze webshop? Dan wordt hij door ons nagekeken en zorgvuldig afgesteld voordat we hem naar jou verzenden!