LD Systems opgesteld in filiaal ALKMAAR

LD Systems opgesteld in filiaal ALKMAAR

- Categorieën: DijkmanMuziek

LD systems MAUI modellen

Compact, krachtig en eenvoudig te gebruiken – een slanke zuil PA blijft de perfecte metgezel voor DJ's en kleinere bands. De LD Systems MAUI-serie vertegenwoordigt dit alles-in-één concept tot in elk detail en biedt een ongeëvenaard PA-pakket op het gebied van geluid, design, technologie en bediening. Instellen, aansluiten en klaar!

Dit geldt in het bijzonder voor de MAUI G3 MIX-versies, die beschikken over geïntegreerde digitale 6-kanaals mixers. Alle componenten zijn geïntegreerd en perfect op elkaar afgestemd: mixer, effecten, dynamische verwerking, DSP-controller, eindversterkers en luidsprekers. Draadloze afstandsbediening via een gratis MAUI-app (beschikbaar op iOS- of Android-smartphones en -tablets) is ook inbegrepen.

De MAUI 11 G3 MIX levert een enorm, krachtig en nauwkeurig geluid met een RMS-vermogen van 730 W (piek van 1.460 W). Hij is geschikt voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld als hoofd-PA voor singer-songwriters en kleine bands, als geluidssysteem voor mobiele DJ's en formaties, of als PA-systeem op bruiloften, bedrijfsevenementen en meer.

De MAUI 28 G3 MIX levert een enorm, krachtig en nauwkeurig geluid met een RMS-vermogen van 1.030 W (piek van 2.060 W). Hij is geschikt voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld als hoofd-PA voor singer-songwriters en kleine bands, als geluidssysteem voor mobiele DJ's en formaties, of als PA-systeem op bruiloften, bedrijfsevenementen en meer.

U kunt in ons filiaal Alkmaar de LD systemen beluisteren, deze staan opgesteld!

Voor meer informatie over LD systemen kunt u contact met ons opnemen of kom naar de winkel.