Monitoren

Item 1-20 van 23 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Adam T7V actieve studiomonitor

Prijs € 209,00

Adam T8V actieve studiomonitor

Prijs € 243,00

Yamaha HS7 monitor

Normale prijs € 319,00 Prijs € 225,00

Genelec 8050BPM

Prijs € 1.299,00

Mackie Big knob Passive

Prijs € 83,00

Neumann KH120A

Prijs € 639,00

PM0.5 MkII SET zwart

Prijs € 385,00

Yamaha HS5 monitor

Prijs € 179,00

Genelec 8010A studio monitor

Prijs € 318,00

Genelec 8030C studio monitor

Prijs € 579,00

Yamaha HS8 monitor

Prijs € 289,00

Adam T5V actieve Monitoring

Prijs € 175,00
Item 1-20 van 23 in totaal item(s)

Monitoren

Studio monitoren

Het belang van een goede set monitorspeakers word vaak enorm onderschat. Ze voegen "niks toe" aan het geluid en geven eigenlijk alleen maar weer wat zich al in je mix bevind. Dat lijkt weinig belangrijk, maar juist omdat ze alleen maar weergeven wat er gebeurt in je mix zijn goede monitorspeakers essentieel. Op HIFI speakers en computer speakers worden fouten in je mix niet altijd weergegeven, maar op goede monitorspeakers hoor je  precies wat je fout doet in je mix zodat je dit kunt verbeteren. 

Nearfield

De meeste monitoren die bij Dijkman Muziek te koop zijn kunnen worden geschaard onder de nearfield monitoren. Je plaatst deze monitoren op of vlak achter je bureau en sluit ze eenvoudig aan op je Audio Interface. Door een perfecte 3-hoek te maken tussen jou en de monitors kom je in de "sweet spot" te zitten en krijg je de beste geluidsweergave uit je monitor. Wil je meerdere monitoren op je Audio Interface aansluiten of het geluid nog wat bewerken dan kun je er effecten of randapparatuur tussen plaatsen zoals bijvoorbeeld monitor controllers. Of kijk eens bij onze studioapparatuur.

Waar op te letten bij de aanschaf van Studio Monitoren?

· Ga zelf luisterern! Let niet op verhalen van anderen, diagrammen of recenties, maar check zelf hoe de monitoren op jou overkomen en wat voor jou belangrijk is.

· Neem een referentie opname mee met nummers (op hoge kwaliteit) die je zelf goed kent. Je hoort dan goed de verschillen tussen de speakers en de afwijkingen van de speakers.

· Monitorspeakers hoeven niet “mooi” te klinken. Ze moeten wel gedetaileerd zijn en alle fouten in de mix zo duidelijk mogelijk weergeven.

· Groter is niet altijd beter. Werk je in een kamertje van 2 bij 3, ga dan geen 10 inch speakers kopen. Door de reflecties in de kamer zullen de speakers over het algemeen heel rommelig klinken.

De meeste monitorspeakers zijn actief. Heb je nog passieve monitoren en zoek je versterking? kijk dan eens tussen onze versterkers. Zoek je toch iets groters om een zaal mee te vullen kijk dan eens bij luidsprekers.
In onze filialen in Alkmaar en Amsterdam zijn zowel de monitoren als luidsprekers te beluisteren. 
Laat je adviseren in een van onze winkels of online, je kunt ons altijd bereiken via een contactformulier of via WhatsApp.

Wij helpen je graag bij de juiste keuze van je accessoires! Laat je adviseren in een van onze winkels of online, je kunt ons altijd bereiken via een contactformulier of via WhatsApp.

Bij DijkmanMuziek vind je een breed scala aan bekende en gerenommeerde merken binnen de muziekindustrie. We streven ernaar om alleen de beste merken voor onze klanten aan te bieden, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten die we leveren.