Toebehoren

Item 1-20 van 68 in totaal item(s)

Filteren op

Merk

Actieve filters

Roland KS-13 Keyboard stand

Prijs € 199,00

Gator GK76 Softcase voor keyboards

Normale prijs € 222,00 Prijs € 214,00

Leslie 2101 MKII

Prijs € 2.399,00

Roland KSC-70 BK Onderstel

Prijs € 105,00

Gravity PLT2B pianolamp

Prijs € 75,00

Roland KPD-70BK Pedaalunit

Prijs € 100,00

Roland KSFE50-BK

Prijs € 99,00

Korg PaAS Luidsprekersysteem

Prijs € 499,00

Yamaha L-300B

Prijs € 135,00

K&M Spider Pro standaard Black

Prijs € 389,00
Item 1-20 van 68 in totaal item(s)

Toebehoren

Piano toebehoren

Bij DijkmanMuziek vind je naast de (toetsen) instrumenten zelf uiteraard ook alle toebehoren voor je instrument. Hierbij kun je uiteraard denken aan keyboard en piano standaards zodat je instrument veilig en stevig staat, thuis of bij een live show. Voor sommige instruments zijn speciale bijpassende standaards ontwikkeld, uiteraard vind je deze ook bij ons. En niet alleen je instrument kan goed geplaatst worden. Dankzij de speciale keyboard en piano bankjes kun jij ook prima op de juiste hoogte achter je instrument plaatsnemen. 

Extra versterking nodig?

Voor sommige synthesizers, workstations en keyboards zijn ook expansie of plugin-boards beschikbaar die je bij ons kan bestellen. Zo kun je je instrument voorzien van nieuwe geluiden of mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een audio interface of extra geheugen. Ook zijn er voor sommige keyboards, zoals de Yamaha Tyros, complete speakersets beschikbaar zodat je het keyboard ook echt kunt laten klinken zoals die hoort te klinken. En wat te denken van keyboardversterkers voor op het podium.

Niet gevonden wat je zoekt?

Hoewel DijkmanMuziek hard haar best doet om u zoveel mogelijk keuze aan te bieden kan het zijn dat de accessoire die u zoekt niet op de site staat. Uiteraard kunt u dan contact met ons opnemen en zullen wij proberen het voor u te regelen. Zo bieden wij onder andere ook keyboardtassen in diverse maten en kwaliteitsklassen aan en hebben wij pedalen en hoofdtelefoons voor uw instrument. Kom dus gerust bij ons langs om uw instrument nog completer te maken.

Toetsinstrumenten kopen bij DijkmanMuziek

Bij DijkmanMuziek delen wij graag onze expertise op het gebied van toetsinstrumenten. Of je nu een digitale piano, keyboard of een ander toetsinstrument zoekt, wij hebben een uitgebreide selectie waaruit je kunt kiezen. Onze enthousiaste medewerkers beschikken over een flinke dosis kennis en ervaring in de muziekwereld. Daarom helpen ze je graag met professioneel advies om het perfecte instrument te vinden dat past bij jouw wensen en speelstijl. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om gemakkelijk online te bestellen, zodat je in alle rust en comfort jouw nieuwe toetsinstrument kunt verkennen. Kom je toch liever naar de winkel, dan heten wij je van harte welkom in Amsterdam of in Alkmaar. Dit laatste filiaal is helemaal het einde als je op zoek bent naar een digitale piano!