Taylor GS Mini e KOA ES2

Bekijk alle producten van: Taylor

Actuele levertijd: 1 - 5 werkdagen

Taylor GS Mini e KOA met ES2 pickup ingebouwd Prachtig mooi massief Hawaiian Koa bovenblad en de zij- en achterkant zijn van gelamineerd Hawaiian Koa. Hierdoor heeft de GS mini een zeer fraai uiterlijk. Met een matte finish afwerking. De hals is van Sapele en de toets van palissander hout. Een Taylor ES-2 pick up is ingebouwd. Behoorlijk veel akoestisch volume voor zo'n kleine klankkast! De toon is wat 'ronder' en warmer dan de gewone GS mini met een sparrenhouten bovenblad. Doordat elk Koa houtblad verschillend is van houtnerf kan het 'uiterlijk' per gitaar iets verschillen. Wordt geleverd met luxe en stevige Taylor tas. Taylor Guitars geeft 12 jaar garantie op deze gitaar. Expression System 2®  Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke positie en individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien. De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren. Samen met Taylor's op maat ontworpen "professionele audio"-grade voorversterker, dit systeem levert uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit.  

Lees verder
€ 799,00

Of betaal per maand! v.a. € 16,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Taylor GS Mini e KOA met ES2 pickup ingebouwd

Prachtig mooi massief Hawaiian Koa bovenblad en de zij- en achterkant zijn van gelamineerd Hawaiian Koa. Hierdoor heeft de GS mini een zeer fraai uiterlijk.

Met een matte finish afwerking. De hals is van Sapele en de toets van palissander hout.
Een Taylor ES-2 pick up is ingebouwd. Behoorlijk veel akoestisch volume voor zo'n kleine klankkast! De toon is wat 'ronder' en warmer dan de gewone GS mini met een sparrenhouten bovenblad.

Doordat elk Koa houtblad verschillend is van houtnerf kan het 'uiterlijk' per gitaar iets verschillen.

Wordt geleverd met luxe en stevige Taylor tas.
Taylor Guitars geeft 12 jaar garantie op deze gitaar.

Expression System 2® 

Het hart van de Expression System 2 is Taylor's gepatenteerde 'achter-de-zadel pickup', die drie unieke positie en individueel gekalibreerd lichtgevoelige sensors voorzien. De locatie van de sensoren maakt een dynamisch bereik van een akoestisch geluid vast te leggen meer dan ooit tevoren. Samen met Taylor's op maat ontworpen "professionele audio"-grade voorversterker, dit systeem levert uitzonderlijk versterkte klank en responsiviteit.

 

Naar boven

Specificaties

Merk
Taylor
Accessoires
gigbag
Soort Instrument
Akoestisch staalsnarig
Website
klik hier
  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Taylor GS Mini e KOA ES2

€ 799,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!