Maybach Lester Midnight Sunset 59 Aged

Bekijk alle producten van: Maybach

Actuele levertijd: Op aanvraag

Maybach Lester Midnight Sunset 59 Aged, incl. luxe koffer De Maybach Lester modellen, die handgebouwd worden in Tsjechië, zijn geïnspireerd naar de LP modellen die van 1954 tot 1959 gebouwd zijn! Met alleen de beste materialen en hardware bouwt Maybach. Het ontwerp van dit gitaarmodel verscheen voor het eerst in 1952 maar werd pas een iconisch instrument met de komst van bluesrock en de creatieve gitarist op legendarische sixties opnames. Denk aan Peter Green, Eric Clapton, John Fogerty … Kenmerken van de Maybach Lester Midnight Sunset 59 Aged De Amber spirit of 59 humbuckers zijn met de hand gewonden en leveren precies die 'rootsy Rock sound' wat je wilt horen, met strak in het laag en een mooi transparant hoog. Goed afgeschermde elektronica met CTS USA potmeters. Een massieve mahonie body en een prachtig gevlamd esdoorn top, nitro cellulose lak afwerking. Indisch pallisander toets met 'trapeze' inleg. Deze gitaar is zogenaamd ‘aged’, dus heeft een verouderd uiterlijk gekregen. Dit zie je vooral aan de hardware craquelé lak en de enkele 'butsen' in de body maar alles zeer miniem en smaakvol gedaan. De hals heeft een 50s profiel! Kortom een geweldige LP model gitaar! Vele gitaristen bespelen Maybach gitaren en niet voor niets. Wat een geweldige kwaliteit krijg je voor geld! The Edge, Scott Gorham (Thin Lizzy), James Hetfield, Lenny Kravitz, Joe Perry, Gary Rossington (Lynyrd Skynyrd), Neal Schon, Steve Hackett (Genesis), Ace Frehley (Kiss), Zakk Wylde … Kom deze gitaar uitproberen bij DijkmanMuziek en vergelijken met andere LP modellen en je zult verbaasd staan! Filiaal Amsterdam. Wordt geleverd met deluxe koffer en certificaat. Maybach Handbouw gitaren uit Tsjechië, Europa In een fabriek in Tsjechië werkt een klein team van gitaarbouwers en vakspecialisten aan hun gitarenlijn. Er is reeds een lange wachtlijst ontstaan aan bestellingen van over de hele wereld. DijkmanMuziek is sinds kort dealer van Maybach gitaren geworden en heeft een gitaar binnen gekregen. Naar verwachting zullen er in de komende maanden meer volgen.

Lees verder
€ 1960,00

Of betaal per maand! v.a. € 40,00

Actuele levertijd:
Naar boven

Productomschrijving

Maybach Lester Midnight Sunset 59 Aged, incl. luxe koffer

De Maybach Lester modellen, die handgebouwd worden in Tsjechië, zijn geïnspireerd naar de LP modellen die van 1954 tot 1959 gebouwd zijn! Met alleen de beste materialen en hardware bouwt Maybach.

Het ontwerp van dit gitaarmodel verscheen voor het eerst in 1952 maar werd pas een iconisch instrument met de komst van bluesrock en de creatieve gitarist op legendarische sixties opnames.
Denk aan Peter Green, Eric Clapton, John Fogerty …

Kenmerken van de Maybach Lester Midnight Sunset 59 Aged

De Amber spirit of 59 humbuckers zijn met de hand gewonden en leveren precies die 'rootsy Rock sound' wat je wilt horen, met strak in het laag en een mooi transparant hoog. Goed afgeschermde elektronica met CTS USA potmeters.
Een massieve mahonie body en een prachtig gevlamd esdoorn top, nitro cellulose lak afwerking. Indisch pallisander toets met 'trapeze' inleg.
Deze gitaar is zogenaamd ‘aged’, dus heeft een verouderd uiterlijk gekregen. Dit zie je vooral aan de hardware craquelé lak en de enkele 'butsen' in de body maar alles zeer miniem en smaakvol gedaan.
De hals heeft een 50s profiel! Kortom een geweldige LP model gitaar!

Vele gitaristen bespelen Maybach gitaren en niet voor niets. Wat een geweldige kwaliteit krijg je voor geld!
The Edge, Scott Gorham (Thin Lizzy), James Hetfield, Lenny Kravitz, Joe Perry, Gary Rossington (Lynyrd Skynyrd), Neal Schon, Steve Hackett (Genesis), Ace Frehley (Kiss), Zakk Wylde …

Kom deze gitaar uitproberen bij DijkmanMuziek en vergelijken met andere LP modellen en je zult verbaasd staan!

Filiaal Amsterdam. Wordt geleverd met deluxe koffer en certificaat.

Maybach Handbouw gitaren uit Tsjechië, Europa

In een fabriek in Tsjechië werkt een klein team van gitaarbouwers en vakspecialisten aan hun gitarenlijn.
Er is reeds een lange wachtlijst ontstaan aan bestellingen van over de hele wereld.
DijkmanMuziek is sinds kort dealer van Maybach gitaren geworden en heeft een gitaar binnen gekregen. Naar verwachting zullen er in de komende maanden meer volgen.

Naar boven

Specificaties

Merk
Maybach
Accessoires
luxe koffer
Body style
Les Paul
Bijzonderheden
Handbouw
Website
klik hier
  • Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-Geen verzendkosten voor orders boven de € 60,-
  • Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur Enorme voorraad aan instrumenten en apparatuur
Naar boven

Maybach Lester Midnight Sunset 59 Aged

€ 1960,00 Actuele levertijd:
Naar boven

Verwant aan dit product:

Naar boven

Vraag de mening van je vrienden!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!