Arturia MiniBrute 2 analoge synthesizer

Merk:
Arturia
Instrument:
Toetsen

Productomschrijving Arturia MiniBrute 2 analoge synthesizer

Arturia MiniBrute 2 analoge synthesizer met een analoge toon met krachtige geluidsvormende functies

De  opvolger van de legendarische MiniBrute, het instrument dat een pionier was van de betaalbare analoge revolutie. De arturia MiniBrute 2 bouwt voort op deze kracht en opent spannende mogelijkheden met een revolutionair verbindingssysteem en compatibiliteit met Eurorack. Waar de originele arturia MiniBrute analoge synthese aan de massa bracht, brengt MiniBrute 2 het enorme potentieel van Eurorack modulair naar een nieuw publiek. Deze geavanceerde synth voegt nieuwe  functies toe zonder uit het oog te verliezen wat het origineel zo speciaal maakte: een analoge toon met krachtige geluidsvormende functies.

Keystep Sequencer / Arpeggiator

Met twee van Arturia's legendarische Brute-oscillatoren, het klassieke Steiner-Parker-filter, een innovatieve looping-envelop en hands-on controle voor elke parameter, is arturia MiniBrute 2 een monosynth waarmee rekening moet worden gehouden. De volgende generatie MiniBrute beschikt ook over een Keystep-achtige Sequencer / Arpeggiator om je maximale creatieve flexibiliteit te bieden, waardoor je een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan geluiden kunt creëren. Probeer een paar geluiden uit het meegeleverde Preset Cookbook, verbeter je synth vaardigheden en begin met patchen, breid uit met je favoriete Eurorack modules, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk met intuïtieve creativiteit

Net als zijn voorganger is de arturia MiniBrute 2 snel, leuk en gebruiksvriendelijk. De functies zijn eenvoudig ingedeeld en intuïtief. Een geweldig startpunt voor muzikanten om de basisprincipes van analoge synthese te leren, en synth-experts zullen het leuk vinden om de opwindende nieuwe geluiden te verkennen die mogelijk zijn gemaakt door de verschillende besturingselementen, mod matrix en compatibiliteit met Eurorack. Verbind via CV, MIDI of USB, synchroniseer met een DrumBrute, een Akai MPC Live of een Korg Volca; Met MiniBrute 2 kun je ideale synth ecosysteem creëren.

Belangrijkste kenmerken;

Een extreem veelzijdige synthesizer: met diepe, warme bassen, scherpe leads, experimentele drones. De MiniBrute 2 biedt een extreem breed geluidspalet met behoud van zijn Brute DNA.

De semi-modulaire structuur van MiniBrute 2 maakt het eenvoudig te gebruiken voor een beginner en biedt de mogelijkheid om oneindige patchmogelijkheden voor de meer geavanceerde gebruikers.

Veel conncties: inclusief een mod matrix met 48 CV ingangen en uitgangen, bovenop de gebruikelijke Audio, MIDI en USB ins en outs.

Hoge kwaliteit toetsen met toewijsbare after-touch.


Specificaties Arturia MiniBrute 2 analoge synthesizer

Merk:
Arturia
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Toetsen

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen