Mackie MC40BT

Merk:
Mackie
Instrument:
Hoofdtelefoons
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 149,95

Productomschrijving Mackie MC40BT

Ervaar de ongelooflijke details en helderheid van de MC-serie, nu met de vrijheid van draadloos met de MC-40BT draadloze hoofdtelefoon. Geniet van maximale geluidskwaliteit met de legendarische akoestische afstemming van Mackie plus aangepaste, hoogwaardige 40 mm-drivers. De ergonomische hoofdband en oorkussens bieden een comfortabele luisterervaring voor lange sessies en vergaderingen op afstand. Hele dag optreden nodig? Geniet van meer dan 30 uur luisterplezier en kom snel weer in actie via snel opladen via USB-C. De ingebouwde hoogwaardige microfoon is perfect voor telefoongesprekken, videochatten, gamen en meer. Eenvoudige bediening voor volume en afspelen.

AFSTEMMING OP UW TUNES

Met tientallen jaren ervaring in het afstemmen van luidsprekers voor zowel professionele studio als live geluid, weten we het een en ander over trouw te blijven aan de bedoeling van de maker, terwijl het geluid vol en helder blijft. Elk beetje daarvan is in de MC-40BT gegoten om een echte professionele geluidssignatuur te bieden die je overal mee naartoe kunt nemen.

DE HELE NACHTSE SESSIE GOEDGEKEURD

Met een batterijduur tot 30 uur is de MC-40BT klaar om de oomph te geven aan je favoriete activiteit waarvoor een hoofdtelefoon nodig is, zolang je het nodig hebt. Laag worden? Krijg je geweldige audio snel terug met snel opladen via USB-C. U UP? Wil je er met iemand over praten? Met de ingebouwde microfoon kun je bellen en online chatten. Geweldig voor gamen, werken op afstand, online daten, noem maar op.

TOTALE CONTROLE

Wilt u pauzeren of naar het volgende nummer gaan? De MC40-BT heeft ingebouwde bedieningselementen, zodat u kunt rocken met minimale onderbrekingen.


Specificaties Mackie MC40BT

Merk:
Mackie
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Hoofdtelefoons

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 tweede lijn : 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m vrij 10:00-18:00u Zaterdag tot 17.00uur

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken