Yamaha MX88 synthesizer

Merk:
Yamaha
Instrument:
Toetsen
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 961,00

Productomschrijving Yamaha MX88 synthesizer

Yamaha MX88 synthesizer

De MX88 biedt de Graded Hammer Standard techniek. Deze zorgt voor een realistische aanslag waarbij de lagere toetsen zwaarder spelen dan de hogere toetsen, net zoals bij akoestische piano's.
Deze veelzijdige synth weegt maar 14 kilo dus makkelijk mee te nemen of te verplaatsen.
Geweldig instrument voor podium of studio.

Meer dan 1000 klanken uit de befaamde Motif

De MX serie keyboards bevatten meer dan 1000 klanken uit de populaire en bekroonde Motif serie. Dit pallet aan geluiden loopt van realitsche instrumenten als piano's, electrische piano's, strijkers, drums en dergelijke tot complexe synthesizer geluiden.
Reverb x 9 types (42 presets), Chorus x 17 types (88 presets), Insertion Effect x 48types (267 presets) x 4, Master EQ (5 bands)
27 Demo Songs, 208 Patterns, arpeggio; 999 diversen.
Uitgang; OUTPUT [L / MONO] / [R] (standard phone jack), [PHONE] (standard stereo phone jack), [FOOT CONTROLLER], [SUSTAIN], MIDI [IN] / [OUT], USB [TO HOST] (Class Compliant support)/ [TO DEVICE], [AUX IN], DC IN.

Klaar voor de toekomst.

iPad, iPhone & iPod touch class compliant Audio & MIDI. Dit geeft je onder andere toegang tot de nieuwe FM Essentials Synthesizer App en Steinberg Cubasis app.

Gemakkelijke Split / Layer Performance Modus

Inspiratie is altijd gemakkelijk te vinden op de MX keyboards dankzij de handige performance modus.. Je kunt eenvoudig twee stemmen combineren en samen bespelen op het toetsenbord met behulp van de speciale Split en Layer knoppen, elk met hun eigen intelligente arpeggiator en speciale suggestieve drum track performances die je het idee geven dat je met een hele band speelt.

16-Part Multi Timbral en 128-note polyfonie

Met de MX Series keyboards kun je moeiteloos een volledige 16-Part multitimbrale performance programmeren en  schakelen tussen elk van de 16 Parts zonder dat het geluid word afgesneden. Dankzij de enorme 128 noten polyfonie, kunnen zelfs de meeste uitgebreide sequences van je DAW worden afgespeeld, waardoor de MX een ideale compacte oplossing is voor live performance.

Hands-On Controls voor VST en DAWs

Naast het bewerken van interne geluiden kunnen de knoppen op de MX ook gebruikt worden voor het besturen van je DAW of VST Istrumenten. Dankzij de handige remote template editor voor op je PC is het doodeenvoudig om je MX keyboard te mappen voor je VST's. Gebruik je Cubase dan kun je bovendien gebruik maken van een handige AI knop en zo elke parameter snel mappen via de grote roterende encoder. Mocht je nog geen Cubase gebruiken dan kun je gebruik maken van de meegeleverde Cubase AI. 

Bi-directionele USB Audio / MIDI Interface

Werk je veel met de computer dan is het handig om te weten dat de MX61 naast een MIDI controller ook een complete audio-interface is. Sluit gewoon een USB-kabel aan op je computer of iOS-apparaat om alle geluiden van je DAW via de hoofdtelefoon uitgang van de MX61 of via de standaard outputs van de MX61 te beluisteren. De audio-converters op de MX zijn van professionele kwaliteit en bovendien is de MX-interface is bi-directioneel, zodat je de interne klanken van de MX rechtstreek kunt opnemen op je computer.

Meegeleverd; adapter, handleiding en Cubase AI Download license.


Specificaties Yamaha MX88 synthesizer

Merk:
Yamaha
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Toetsen

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen