Terug
Kawai CN301 B Digitale Home Piano
Kawai CN301 B Digitale Home Piano
Kawai CN301 B Digitale Home Piano
Kawai CN301 B Digitale Home Piano
Kawai CN301 B Digitale Home Piano

Kawai CN301 B Digitale Home Piano
Kawai CN301 B Digitale Home Piano
Kawai CN301 B Digitale Home Piano
Kawai CN301 B Digitale Home Piano
Kawai CN301 B Digitale Home Piano

Kawai CN301 B Digitale Home Piano

De prachtige klanken van de SK-EX en EX concertvleugels zijn het hart van het nieuwe model CN301 van Kawai.

Lees verder
€ 2.129,00
€ 1.799,00
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

De CN301 is het nieuwste model van de Kawai CN serie digitale piano’s en de opvolger van het populaire model CN39.

De CN301 benut een verbeterde versie van het Responsive Hammer III klavier met een betere geleiding van de toetsen en een nieuwe demping van de toetsen ten behoeve van een geluidsdemping van de bediening tijdens het spelen.
De sublieme sound van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel wordt nu dankzij de netvoeding met nieuw design nog gedetailleerder weergegeven.
Het nieuwe Low Balance feature maakt een intelligente klankaanpassing voor de zo groot mogelijke expressie vooral bij een lager volume mogelijk en voor het eerst in de CN serie worden 360° diffusors voor de kwalitatief hoogwaardige luidsprekers benut, waardoor een optimale uitstraling van de klank in de ruimte wordt gegarandeerd.
Bovendien is de CN301 met Bluetooth® Audio connectiviteit uitgerust, waardoor het mogelijk is om audiosongs van een smartphone/tablet draadloos via de CN301 af te spelen.
De nieuwe features van de CN301 kunnen intuïtief via het met een nieuw design uitgeruste bedieningspaneel met het grote OLED display geselecteerd worden. Daarnaast is de bediening nu ook via Kawai’s PianoRemote en PiaBookPlayer apps mogelijk om sounds, instellingen en Lesson songs met een iOS of Android eindapparaat te gebruiken.

Nieuwe features & verbeteringen;

■ Verbeterd: Responsive Hammer III klavier met verbeterd constructie ontwerp en geluidsdemping
■ Nieuw: naar boven gerichte luidsprekers met 360° diffusors
■ Nieuw: hoogwaardige netvoeding voor zuivere weergave
■ Nieuw: Low Volume Balance feature voor optimaliseerde expressie bij laag volume
■ Nieuw: Bluetooth Audio connectiviteit voor draadloze audioweergave van smart toestellen
■ Verbeterd: nieuw design van het bedieningspaneel voor intuïtieve bediening
■ Nieuw: support voor actuele PianoRemote en PiaBookPlayer apps voor iOS/Android

Indrukwekkende klank

De prachtige klanken van de SK-EX en EX concertvleugels zijn het hart van het nieuwe model CN301 van Kawai. Alle 88 toetsen van deze buitengewone instrumenten werden zorgvuldig opgenomen, precies geanalyseerd en worden bij het spelen op het instrument met een speciale procedure gereproduceerd.

De individuele opname van iedere toets op deze wijze en de weergave ervan garanderen een excellente geluidsweergave met het karakter van de opgenomen concertvleugels. Het spelen van deze klanken op het klavier van de CN301 is een unieke belevenis. De geïntegreerde galm ondersteunt de fraaie toon zeer levendig en realistisch.

Met de omvangrijke mogelijkheden van de Virtual Technician kunnen de klanken perfect worden aangepast. U kunt bijv. intonatie, snarenresonantie, demperresonantie, dempergeluid, hamergeluid en vele andere details afzonderlijk instellen.

Met vele nieuwe klanken zoals de Shigeru Kawai SK5 vleugel, Electric Grand, nieuwe E-piano’s, nieuw clavecimbel enz. heeft de CN39 een overtuigende werking.

De CN301 is met het Grand Feel pedaalsysteem uitgerust. Bij dit door Kawai ontwikkelde systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, soft en sostenuto) overeen met het speelgevoel van de pedalen van een Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Ook met de correcte plaatsing van de pedalen werd rekening gehouden.

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV opname en weergave

U kunt bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs (die in het interne geheugen van de CN39 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium of van het direct afspelen met het instrument van daarop opgeslagen MIDI-files zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingskunstenaars in het MP3- of WAV-Format is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld per e-mail aan uw vrienden sturen, de songs op een smartphone of een pc beluisteren of op uw pc op een cd branden.

Het model CN301 is ook met een USB to host aansluiting uitgerust, die u de mogelijkheid geeft om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Bovendien beschikt de CN301 digitale piano over een reeks standaard aansluitingen zoals bijv. MIDI aansluitingen en Line-Level uitgangen voor het aansluiten aan externe versterkers om grote ruimtes of kerken met geluid te vullen.

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11