Roger Mayer Voodoo Boost met Fatness Control

Roger Mayer Voodoo Boost
Merk:
Roger Mayer
Instrument:
Effecten
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 249,00

Productomschrijving Roger Mayer Voodoo Boost met Fatness Control

Roger Mayer VOODOO - BOOST

De Voodoo Boost van Roger Mayer biedt 20dB Clean Boost met Fatness control!

Geschiedenis:
De Voodoo Boost is de nieuwste uit de Voodoo series van analoge effecten en is anders dan alle andere pedalen die Roger Mayer bouwt zoals Distortion en Fuzz. De Voodoo Boost is speciaal ontworpen om een naadloze aansluiting te zijn op alle verschillende versterkertypes die vandaag de dag gebruikt worden en hoort dan ook aan het einde van de effecen ‘chain’ geplaatst te worden op je pedalboard, vlàk voor de versterker. Dit pedaal is niet alleen te gek op de bühne maar is een prima toevoeging aan iedere studio sessie. De Voodoo Boost werkt namelijk niet uitsluitend als volume boost maar de Fatness control en gain/distortion maken van dit pedaal zo veelzijdig als een Zwitsers zakmes. 

Kenmerken:
Volume Boost: De Voodoo Boost is in instaat een significante boost te produceren zonder enige vorm van distortion. Met de Fatness bediening regel je op welke frequentie de boost het meest gewenst is. In een normale situatie waar alleen volume boost gewenst is staat de Gain control zo laag mogelijk en regelt de Volume knop de hoeveelheid boost. Het totale uitgaande volume is genoeg om iedere versterker te laten oversturen als dat nodig is. 1st stage oversturing kan ook geïntroduceerd worden door het master volume van de versterker laag te houden en de output van de Voodoo Boost op te schroeven. Wil je minder oversturing maar wel dikke, compacte buizenverzadiging? Draai dan de gain van de versterker omlaag, het Boost volume van de Voodoo Boost omhoog en regel het algehele volume met de Master van de versterker. Voor versterkers met maar één kanaal kan de Voodoo Boost gebruikt worden om de zelfde functionaliteit van een twee kanaals versterker te bereiken.

Fatness Control: Dit doet wat het zegt, het regelt de ‘dikheid’ van de tone. Het is niet zoals bij een eenvoidige toneregeling op ieder ander pedaal maar is zorgvuldig ontworpen om een aanzienlijk breed scala van versterkertones te produceren. Van Schreeuwende Tweed Twang tot Klassieke Britse 4x12 sounds en alles daar tussenin.

Gain: De algehele interne Gain van het apparaat kan worden aangepast om aangename interne harmonische oversturing te bereiken die, samen met de output volume knop een breed pallet aan sonische combinaties teweeg brengt. Vergeet niet af en toe het pedaal uit te zetten om je referentiepunt niet uit het oog te verliezen. De hoeveelheid Gain die ter beschikking staat zou zelfs de grootste metalheads moeten kunnen bedienen. Met de Voodoo Boost van Roger Mayer staan veel sonische mogelijkheden ter beschikking van lichte crunch tot absolute overdrive krankzinnigheid.

Een complex filtersysteem maakt de Roger Mayer Voodoo-1 ruisvrij zelfs met de beter betaalbare adapters. De Dual Direct Drive Outputs zorgen ervoor dat je extreem lange kabels kunt gebruiken zonder enig verlies in klant. Sterker nog: je zou zelfs speakerkabel kunnen gebruiken en je signaal blijft ruisvrij.

 


Specificaties Roger Mayer Voodoo Boost met Fatness Control

Merk:
Roger Mayer
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Effecten

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 tweede lijn : 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m vrij 10:00-18:00u Zaterdag tot 17.00uur

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen