Yamaha AG06 6 kanaals mixer USB-audio-interface

Merk:
Yamaha
Instrument:
Audio & MIDI interfaces
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 199,00 € 159,00

Productomschrijving Yamaha AG06 6 kanaals mixer USB-audio-interface

Yamaha AG06 is een multifunctionele 6-kanaals mixer met een USB-audio-interface.

Ideaal voor webcasting, podcasting, gaming en muziekproductie

De AG-serie biedt audio-opname en weergave met hoge resolutie (24-bits/192 kHz), iOS-compatibiliteit en werking op batterijen. Een belangrijk kenmerk van de AG-serie is de intuïtieve 'TO PC'-schakelaar waarmee gebruikers kunnen selecteren welke ingangen terug worden gerouteerd naar een computer of iOS-apparaat.
Selecteren van Dry CH 1-2 zorgt dat de computer of iOS de ingangen 1 en 2 opneemt, terwijl de INPUT MIX-schakelaar alle ingangen naar de computer of het iOS-apparaat routeert via USB voor standaard muziekproductietoepassingen.

Loopback functie

De LOOPBACK-functie in het gedeelte TO PC, dat perfect is voor podcasters, routeert alle ingangen naar de stereo USB-uitgang, samen met de USB-invoer van de computer. Dit maakt het mengen van microfoons en instrumenten met muzieklagen, geluidseffecten of de audio van computers en iOS apparaten een fluitje van een cent.
    Gamers kunnen ook hun geluid in real-time aanpassen met de ingebouwde hoofdtelefooninterface en hardwareregelaars, waardoor er geen softwarebedieningspaneel hoeft te worden geopend. De AG is het perfecte hulpmiddel voor het maken van video's op sites zoals Twitch.tv.

De audio specificaties

In tegenstelling tot USB-audio-interfaces die meestal afhankelijk zijn van software voor de routering, effecten en monitoring, elimineert de volledig nieuwe AG-serie de noodzaak van software en biedt het gebruiksvriendelijke routing en DSP-regelaars op het bedieningspaneel. Dit alles wordt gecombineerd met audio met een hoge resolutie: 24-bits, 192 kHz.

De AG serie beschikt ook over de befaamde kwalitatief hoogwaardige Yamaha D-PRE-microfoonvoorversterkers en ingebouwde DSP-effecten, samen met een AUX-ingang voor een extra muziekbron – zoals een iPod. De integratie van een voetschakelaaringang zorgt dat artiesten een voetschakelaar kunnen gebruiken om het effect van een microfoonkanaal uit te schakelen op het moment dat ze tussen de songs praten. Afzonderlijke regelaars voor hoofdtelefoon/monitorvolume zijn perfect voor gamers die video's delen. De lay-out zorgt dat verborgen of moeilijk te vinden softwareregelaars op het bedieningspaneel beschikbaar zijn met gebruiksvriendelijke faders, knoppen en schakelaars. 1-TOUCH DSP maakt het gemakkelijker dan ooit om professionele geluidskwaliteit te realiseren.

Cubase Al wordt meegeleverd (download licentie).


Specificaties Yamaha AG06 6 kanaals mixer USB-audio-interface

Merk:
Yamaha
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Audio & MIDI interfaces

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken