Roland AE-30 Aerophone Pro

Merk:
Roland
Instrument:
Blaas
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 1698,00 € 1489,00

Productomschrijving Roland AE-30 Aerophone Pro

Roland AE-30 Aerophone Pro

Een verfijnd design, nieuwe eersteklas componenten en onze meest geavanceerde sound engines ooit bundelen hun krachten en realiseren samen een wind synthesizer van professionele kwaliteit: met een ongeëvenaard speelcomfort en eindeloze creatieve mogelijkheden.

Authentieke koperblazers, houtblazers, strijkers en meer.

De Aerophone Pro verpakt een volledige koper- en houtblazerssectie in één instrument. De nieuwe sopraan-, alt- en tenorsaxen, de levendige nieuwe trompetklanken en de authentieke wereldinstrumenten, zoals de prachtige nieuwe duduk, zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele blazerspelers. Roland's SuperNATURAL-technologie vertaalt elke nuance van je spel, met levensechte dynamiek, articulaties en boventonen. Meerdere aangepaste vingerzettingen worden ondersteund, terwijl nieuwe controller-opties geïmproviseerde performancetechnieken mogelijk maken bij een reeks instrumenten: van mainstream tot exotisch.

Roland's beste synthesizer sounds.

Dankzij het Roland ZEN-Core Synthesis System is de Aerophone Pro een zeer capabele wind synthesizer. ZEN-Core is onze nieuwste sound engine die onze topsynthesizers aandrijft, zoals de FANTOM en de JUPITER-X. En de Aerophone Pro bevat presets die gemaakt zijn door 's werelds meest vooraanstaande wind synth sound designers. Je krijgt alles: van vintage analoge synthesizerklanken tot moderne hybride klanken; met de expressie en articulatie die alleen een blaasinstrument kan bieden.Specificaties Roland AE-30 Aerophone Pro

Merk:
Roland
Website:
Klik hier
Accessoires:
Tas
Soort Instrument:
Blaas

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 tweede lijn : 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m vrij 10:00-18:00u Zaterdag tot 17.00uur

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen