Terug
Paiste PST7 Session Bekkenset

Paiste PST7 Session Bekkenset

Paiste Sound Technology staat voor eersteklas vervaardigde bekkens en een hoogwaardig geluidsontwerp tegen een betaalbare prijs. PST7 voegt een betaalbare lijn toe voor drummers die van een traditionele sound, look en feel houden. De basis van de PST7 is CuSn8-brons dat voortkomt uit de legendarische 2002-serie. De bekkens zijn gedraaid door onze Zwitserse handwerkslieden om hun kenmerkende traditionele look en afwerking te bereiken. Het resultaat van Paiste"s precieze Zwitserse fabricage is een warm en helder totaalgeluid en door het aanbieden van drie gewichtsklassen.

Legering: CuSn8 bronze, beter bekend als 2002 bronze Toepassing: speelsituatie op alle volumeniveaus - live en home studio-opnames - alle stijlen van muziek Sound: helder, crispy, energiek, krachtig, en met snijdende heldere, warme en tonale definitie Handcrafted in Switzerland

 Bestaande uit:

14" Hihat 16" Crash 20" Ride

 

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Paiste Sound Technology staat voor eersteklas vervaardigde bekkens en een hoogwaardig geluidsontwerp tegen een betaalbare prijs. PST7 voegt een betaalbare lijn toe voor drummers die van een traditionele sound, look en feel houden. De basis van de PST7 is CuSn8-brons dat voortkomt uit de legendarische 2002-serie. De bekkens zijn gedraaid door onze Zwitserse handwerkslieden om hun kenmerkende traditionele look en afwerking te bereiken. Het resultaat van Paiste's precieze Zwitserse fabricage is een warm en helder totaalgeluid en door het aanbieden van drie gewichtsklassen.

  • Legering: CuSn8 bronze, beter bekend als 2002 bronze
  • Toepassing: speelsituatie op alle volumeniveaus - live en home studio-opnames - alle stijlen van muziek
  • Sound: helder, crispy, energiek, krachtig, en met snijdende heldere, warme en tonale definitie
  • Handcrafted in Switzerland

 Bestaande uit:

  • 14" Hihat
  • 16" Crash
  • 20" Ride

 

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11