Terug
Paiste PST5 Universal Bekkenset
Paiste PST5 Universal Bekkenset
Paiste PST5 Universal Bekkenset
Paiste PST5 Universal Bekkenset

Paiste PST5 Universal Bekkenset

 Paiste Sound Technology staat voor eersteklas vervaardigde bekkens en een hoogwaardig geluidsontwerp tegen een betaalbare prijs. PST5 is de toegang tot Paiste"s wereld van bronzen bekkens en sinds de introductie in 2005 is het nog steeds een bestseller. Gezien de recente muzikale trends, is de PST5 nieuw ontworpen door ons Zwitserse Sound Development Team. Visueel werden de PST5 bewust alleen in detail veranderd, maar hun fundamentele sonische waarde veranderde aanzienlijk. De bekkens zijn lichter, wat resulteert in een dieper, warmer geluid met behoud van het heldere basiskarakter. Ze hebben een grotere flexibiliteit, wat resulteert in een aantrekkelijker gevoel. Over het algemeen is de nieuwe PST5 aanzienlijk muzikaler.

Legering: CuSn8 bronze, beter bekend als 2002 bronze Toepassing: speelsituatie op alle volumeniveaus Sound: helder, duidelijk, vol en gefocust Made in Germany 14" Hi-Hat 16" Crash 20" Ride

 

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

 Paiste Sound Technology staat voor eersteklas vervaardigde bekkens en een hoogwaardig geluidsontwerp tegen een betaalbare prijs. PST5 is de toegang tot Paiste's wereld van bronzen bekkens en sinds de introductie in 2005 is het nog steeds een bestseller. Gezien de recente muzikale trends, is de PST5 nieuw ontworpen door ons Zwitserse Sound Development Team. Visueel werden de PST5 bewust alleen in detail veranderd, maar hun fundamentele sonische waarde veranderde aanzienlijk. De bekkens zijn lichter, wat resulteert in een dieper, warmer geluid met behoud van het heldere basiskarakter. Ze hebben een grotere flexibiliteit, wat resulteert in een aantrekkelijker gevoel. Over het algemeen is de nieuwe PST5 aanzienlijk muzikaler.

  • Legering: CuSn8 bronze, beter bekend als 2002 bronze
  • Toepassing: speelsituatie op alle volumeniveaus
  • Sound: helder, duidelijk, vol en gefocust
  • Made in Germany
  • 14" Hi-Hat
  • 16" Crash
  • 20" Ride

 

Merk
Paiste

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11