Terug
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano
Yamaha P-515WH Portable Piano

Yamaha P-515WH Portable Piano

De Yamaha P-515  biedt vleugelklanken die zijn vastgelegd van Yamaha"s vlaggenschip, de CFX-concertvleugel en de beroemde Weense Bösendorfer Imperial-vleugel. Deze pianosamplereeksen plaatsen twee van "s werelds mooiste en meest prominente concertvleugelpiano´s binnen handbereik.

Lees verder
€ 1.899,00
€ 1.599,00
1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Twee van de beste vleugels ter wereld

De Yamaha P-515  biedt vleugelklanken die zijn vastgelegd van Yamaha's vlaggenschip, de CFX-concertvleugel en de beroemde Weense Bösendorfer Imperial-vleugel. Deze pianosamplereeksen plaatsen twee van 's werelds mooiste en meest prominente concertvleugelpiano's binnen handbereik.

Volledig natuurlijk geluid

De Yamaha P-515 beschikt over twee geavanceerde technologieën waarmee u kunt genieten van uitzonderlijk realistisch, natuurlijk geluid, zelfs wanneer u via een hoofdtelefoon luistert: Binaural Sampling en Stereophonic Optimizer

Natural Wood X-toetsenbord (NWX) is alsof u een akoestische vleugel bespeelt

Het NWX-toetsenbord in de P-515 heeft witte toetsen die uitsluitend gemaakt zijn van de beste kwaliteit hout en zijn afgewerkt met toetsbeslag van synthetisch ivoor. De zwarte toetsen zijn afgewerkt met een synthetische ebbenhoutstructuur. Verder biedt dit toetsenbord de sensatie van een echt repetitiemechaniek zoals dat in een vleugel wordt aangetroffen, waardoor de hamers snel na de aanslag van de snaren vandaan wordt bewogen om alle interferentie met de snaartrillingen te voorkomen.

Verbeterde Virtual Resonance Modeling (VRM)

De P-515 kan van het ene moment op het andere de verschillende omstandigheden van de snaren berekenen voor elk van de 88 noten van de concertvleugel. De verbeterde VRM berekent ook aliquot-resonantie in de hogere octaven en de volledige resonantie van de zangbodem, kast en het frame. Deze technologie zorgt voor een levendige, heldere, rijk gevarieerde expressie die het eindeloze aantal factoren tot uitdrukking brengt die inherent zijn aan pianospel. Aliquot is een besnaringsmethode voor piano's die extra, niet-geslagen snaren in de hogere octaven gebruikt om de toon te verbeteren. Deze snaren trillen met andere snaren mee in een akoestische piano, resoneren dan met extra boventonen en voegen een rijk, helder en complex spectrum toe aan het geluid. Omdat ze geen demper hebben, blijven ze klinken, zelfs als u de toetsen weer loslaat.

Krachtig ingebouwd luidsprekersysteem

De Yamaha P-515 beschikt over 15W- + 5W-versterkers en een tweewegluidsprekersysteem dat een immersieve, authentieke pianobeleving biedt met verbluffende helderheid. De P-515 beschikt ook over een Twisted Flare Bass Port, Yamaha's technologie die een helder en strak basgeluid biedt. De uitlopende en lichtgedraaide vorm zorgt voor een gelijkmatige spreiding van de luchtstroom door de poort. Vergeleken met een conventionele poort vermindert de Twisted Flare Port turbulentiegeluid, wat resulteert in een heldere en accurate weergave van lage frequenties.

De op sommige foto's afgebeelde standaard is als apart verkrijgbare accessoire leverbaar ( L515WH )

Deze Yamaha P-515B is ook leverbaar in het Zwart (P515B)

Merk
Yamaha

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11