Terug
Vic Firth CB1 Cajon BRU-LLET

Vic Firth CB1 Cajon BRU-LLET

De Cajon Bru-llet verenigt elementen van een brush en een mallet om zowel slap- als bastonen briljant te vertalen naar de cajon! Hickory-schacht met medium-stijve kunststof borstelharen en een 1 1⁄2” hamerkop gemaakt van XLPE-schuim.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Vic Firth CB1 Cajon BRU-LLET

De Cajon Bru-llet verenigt elementen van een brush en een mallet om zowel slap- als bastonen briljant te vertalen naar de cajon! Hickory-schacht met medium-stijve kunststof borstelharen en een 1 1⁄2” hamerkop gemaakt van XLPE-schuim. Per paar verkocht. Met zijn wortels in de Afro-Peruaanse traditie, heeft de eeuwenoude cajon een grote opleving gekend en is het de lieveling van de hedendaagse muziekscene geworden. Draagbaar en veelzijdig, het is een van de meest opwindende percussie-instrumenten van onze tijd.

Hoewel de cajon traditioneel met de handen wordt bespeeld, experimenteren de hedendaagse percussionisten met een verscheidenheid aan instrumenten om nieuwe en opwindende geluiden na te jagen”, zegt Neil Larrivee, Vice President of Education and Drumstick Product Development voor Vic Firth Co. “Voor alle cajons borstels die er zijn, waren we verrast om te horen dat maar heel weinig van hen daadwerkelijk voldoen aan de unieke behoeften van dit opkomende instrument! De nieuwe cajonproducten van Vic Firth zijn ontworpen met functionaliteit en muzikaliteit als topprioriteiten.

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11

Verwante producten

Vic Firth Bamboo Slats

Prijs € 39,50