Terug
Universal Audio Volt 176
Universal Audio Volt 176
Universal Audio Volt 176
Universal Audio Volt 176 software
Universal Audio Volt 176
Universal Audio Volt 176
Universal Audio Volt 176
Universal Audio Volt 176 software

Universal Audio Volt 176

Volt 176 is de USB-audio interface voor muzikanten en makers die eenvoudig audio willen opnemen met een groot studiogeluid. Sluit hem rechtstreeks aan op uw Mac, PC, iPad of iPhone en de Volt 176 verschijnt meteen - klaar om uw inspiratie vast te leggen met legendarisch geluid, met dank aan Universal Audio.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Universal Audio Volt 176 audio interface

*Koop een Volt USB audio interface tussen nu en 29-2 2024 en krijg de UAD Essentials Edition bundel met 11 UAD plug-ins ter waarde van €325 gratis. De bundel bestaat uit de volgende plug-ins: Teletronix LA-2A Leveler Collection (3), Pultec EQ Collection (3), Century Tube Channel Strip, Oxide Tape Recorder, Galaxy Tape Echo, Pure Plate Reverb en PolyMAX Synth.

Volt 176 is de USB-audio interface voor muzikanten en makers die eenvoudig audio willen opnemen met een groot studiogeluid. Sluit hem rechtstreeks aan op uw Mac, PC, iPad of iPhone en de Volt 176 verschijnt meteen - klaar om uw inspiratie vast te leggen met legendarisch geluid, met dank aan Universal Audio.

Neem uzelf op met de beste audiokwaliteit in zijn klasse

Van het team dat u de baanbrekende Apollo-interface heeft gebracht, levert Volt 176 superieure studiogeluidskwaliteit, met meer karakter en toon dan welke USB-interface dan ook in zijn klasse.

Leg een legendarische stem vast met de Vintage Mic Preamp Mode
Er zijn maar weinig geluiden die te vergelijken zijn met een vintage Universal Audio 610 buizenvoorversterker, zoals gebruikt om iedereen op te nemen, van Ray Charles tot Van Halen. De Volt 176 geeft je het rijke, volle geluid van deze iconische UA-voorversterker, dankzij het ingebouwde buizenemulatiecircuit, exclusief voor UA.

Beheers volumepieken met UA-compressie
Krijg albumklare punch en aanwezigheid met de ingebouwde 76 Compressor van de Volt 176 - een innovatief analoog circuit geïnspireerd op UA's beroemde 1176 Limiting Amplifier. De 76 Compressor beschikt over drie perfect op maat gemaakte presets om stem, gitaren, synths en drummachines te temmen. Gewoon aansluiten, een instelling kiezen en spelen.

Volt 176 biedt u eenvoudige 1-in/2-uit audio-aansluitingen. Sluit gewoon een microfoon of instrument aan op het voorpaneel. Sluit vervolgens uw luidsprekers of hoofdtelefoon aan om uw audio zonder latentie te monitoren.

Blijf geïnspireerd met een samengesteld pakket audiosoftware
Sommige audio-interfaces geven je een paar willekeurige audio-apps. Niet UA Volt. In plaats daarvan hebben ze een bundel serieuze muziekproductietools, virtuele instrumenten en plug-ins samengesteld van de beste in de branche.

Klaar voor iPad en iPhone
Licht reizen? Sluit de Volt 176 aan op uw iPad of iPhone en u kunt eenvoudig beats en samples maken, de repetities van uw band opnemen en overal nummers bewerken. Vereist een externe Volt-voeding en een Apple Lightning-naar-USB-camera-adapter (behalve iPads met USB‑C).

Meegeleverde software voor Mac en pc
Met een krachtige DAW, vintage gitaar- en basversterkers, toonaangevende virtuele instrumenten en nog veel meer, biedt Volt je alles wat je nodig hebt om direct uit de doos te beginnen met het produceren van muziek, podcasts en livestreams.
Marshall Plexi klassieke versterker, Live 11, Lite Melodyne Essential, Ampeg® SVT-VR klassieke basversterker, LX480 Essentials, virtuele drummer DEEP, virtuele bassist DADY, LABS

Specificaties Volt 176;

 •      Desktop 1-in/2-uit USB-audio-interface met toonaangevende 24-bit/192 kHz audioconversie voor Mac, pc, iPad en iPhone
 •      Vintage Mic Preamp-modus voor het opnemen van je stem of gitaar met het rijke, volle geluid van een iconische UA-buizenvoorversterker
 •      76 Compressor voegt helderheid en punch toe aan zang, instrumenten en andere bronnen met een analoog circuit gebaseerd op UA's   beroemde 1176
 •      Essentiële suite met audio- en muzieksoftware van Ableton, Melodyne, UJAM's Virtual Drummer, Marshall, Ampeg en meer
 •      Hoofdtelefoonversterker van studiokwaliteit voor luide, heldere monitoring
 •      USB-busvoeding om kabelwarboel te verminderen
 •      48V fantoomvoeding voor condensatormicrofoons
 •      Directe monitoring voor latentievrije opnames
 •      Stijlvolle, robuuste constructie gebouwd om jarenlang gebruik te weerstaan
 •      1-in/1-uit MIDI-aansluitingen
 •      Inclusief USB-C naar USB-A-kabel

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11

Verwante producten

Universal Audio Volt 476P

Normale prijs € 469,00 Prijs € 419,00

Universal Audio Volt 476

Normale prijs € 369,00 Prijs € 299,00

Universal Audio Volt 276

Normale prijs € 299,00 Prijs € 259,00