sE Electronics Harp Blaster HB52

Merk:
sE Electronics
Instrument:
Microfoons
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
€ 199,00

Productomschrijving sE Electronics Harp Blaster HB52

sE Electronics Harp Blaster HB52, de nieuwe standaard in harmonica microfoons

De Harp Blaster HB52, dynamische harmonica microfoon, is voortgekomen uit een samenwerking tussen HOHNER en sE Electronics. De Harp Blaster HB52 zet een nieuwe standaard en is gebaseerd op de input van een selecte groep professionele spelers en gemodelleerd naar het geluid van legendarische vintage harmonica microfoons. Perfect ontworpen om alle creativiteit naar buiten te brengen.
Hij is comfortabel om vast te houden, ook voor een lange tijd. De muziek kan ongehinderd ontstaan met maximale klank kwaliteit en expressie. Geschikt voor professionals on tour en ontworpen volgens compromisloze standaarden.

Ontworpen volgens compromisloze standaarden, een fantastische geluidskwaliteit combineert met optimaal gebruiksgemak en maximale duurzaamheid. Immers, als een microfoon een naadloos verlengstuk van de emotionele output van de artiest kan worden - in plaats van een afleiding of een obstakel - kan de muziek gespeeld worden en ongehinderd de maximale klankkwaliteit en expressie bereiken.

Samen met Hohner ontworpen

Door de ervaring van sE in dynamische elementen en akoestisch ontwerp te combineren met HOHNER's ongeëvenaarde competentie in mondharmonica's voor meer dan 160 jaar, voldoet de Harp Blaster aan de hoogste verwachtingen van uitvoerende muzikanten en veeleisende geluidstechnici.
Hij reageert direct op uw handtechniek en uw muzikale expressie. Bovendien is de Harp Blaster HB52 ontworpen met input van professionele harmonicaspelers om ervoor te zorgen dat hij comfortabel is om vast te houden en (langdurig) te gebruiken. Het hoge uitgangsniveau en de hoge impedantie zullen uw versterker goed aansturen zonder dat er een DI, impedantieomvormers, boostpedalen of stomp boxes nodig zijn.

De microfoon heeft een volumeregeling die gebruik maakt van een Bourns®-potentiometer en een gekartelde chromen knop met ruitpatroon, waardoor hij slipvast en betrouwbaar is. Als u liever geen volumeregeling heeft, kan deze intern worden uitgeschakeld.
Een XLR-aansluiting biedt betere connectiviteit, die na verloop van tijd niet problematisch of lawaaierig (kraken en/of ruizen) wordt. Het interne vergrendelingsmechanisme voegt extra signaalbeveiliging toe - in het geval dat er bijvoorbeeld aan de kabel wordt getrokken, ergens blijft haken of iemand erop gaat staan. Het vergrendelingsmechanisme van de HB52's XLR-aansluiting kan echter ook gemakkelijk worden uitgeschakeld, als dat uw voorkeur heeft.

Je kunt hem laten vallen, schoppen en/of er spijkers mee in slaan. Het is gebouwd om een road ready gereedschap te zijn.


Specificaties sE Electronics Harp Blaster HB52

Merk:
sE Electronics
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Microfoons

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 Studio afdeling: 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen