Santa Cruz Parabolic Tension Strings Low tension

Santa Cruz Parabolic Tension Strings Low tension

akoestische gitaarsnaren voor OM, 000, 00, Parlor model gitaar

Santa Cruz heeft een nieuwe snaar ontwikkeld waar alles draait om de "spanning" van elke snaar apart. Zo ontstaat er een snarenset voor elk bepaalt "model" gitaar. De "kern" van de snaar maakt het verschil.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Santa Cruz Parabolic Tension Strings Low tension

akoestische gitaarsnaren voor OM, 000, 00, Parlor model gitaar

Santa Cruz heeft een nieuwe snaar ontwikkeld waar alles draait om de 'spanning' van elke snaar apart. Zo ontstaat er een snarenset voor elk bepaalt 'model' gitaar. De 'kern' van de snaar maakt het verschil.

Nieuw ontwikkelde snaren door Santa Cruz Guitar Company

Als het om snaren gaat, draait het allemaal om spanning. Terwijl gauge gewoon de meting van de diameter van de snaar is, bepaalt de spanning van een snaar het relatieve volume ten opzichte van de andere snaren (EQ). De snaarspanning wordt bepaald door de verhouding tussen kern en wikkel, die sterk kan variëren tussen fabrikanten. Dit kan leiden tot verschillen van meerdere soorten spanningen tussen merken en een onlogische EQ binnen een bepaalde set.

Santa Cruz snaren zijn ontworpen om te doen wat anderen niet kunnen, om de exacte spanning op elke afzonderlijke snaar te leggen om de juiste downloaddruk te creëren.

Deze berekende spanningen bepalen het optimale relatieve volume tussen snaren, of EQ, voor uw instrument. Santa Cruz snaren vereisen nauwkeurige kern-tot-wikkelverhoudingen en nauwkeurige pasvorm en afwerking voor ongekende toleranties van een halve duizendste van een inch.

Dit bepaalt nauwkeurig de spanning, het volume van elke snaar tot de exacte EQ waarvoor je gitaar is ontworpen.

State-of-the-art metallurgie en microcoating zorgen voor een lange levensduur door te voorkomen dat corrosief vocht in contact komt met de kern van deze nikkel- en loodvrije snaren.

 

 

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11