Terug
Roland VAD103 V-Drum Digitale Drums
Roland VAD103 V-Drum Digitale Drums
Roland VAD103 V-Drum Digitale Drums
Roland VAD103 V-Drum Digitale Drums
Roland VAD103 V-Drum Digitale Drums
Roland VAD103 V-Drum Digitale Drums

Roland VAD103 V-Drum Digitale Drums

De VAD103 is het instapmodel in de V-Drums Acoustic Design serie. Het is een betaalbare en compleet digitale kit die de vibe en de feel van een traditionele akoestische set weergeeft, compleet met houten ondiepe drumketels. 

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Roland VAD103 V-Drum Digitale Drums

Gestroomlijnd en betaalbaar elektronisch drumstel met ondiepe ketels in akoestische stijl

De VAD103 is het instapmodel in de V-Drums Acoustic Design serie. Het is een betaalbare en compleet digitale kit die de vibe en de feel van een traditionele akoestische set weergeeft, compleet met houten ondiepe drumketels. Beperk het lawaai met Rolands befaamde dubbellaagse mesh-vellen en een slim luchtdempingssysteem in de kickdrum, en ga helemaal los als het showtime is. Blijf geconcentreerd met een gestroomlijnde tom-lay-out of laat je horen met een volledig arsenaal cimbalen. Monteer de grote drum- en cimbaalpads van de VAD103 op gewone statieven om de 18-inch kickdrum te vergezellen: voor een klassieke akoestische kit-vibe, en zet hem overal in huis neer dankzij zijn compacte voetafdruk. Ga verder dan akoestische drums met de TD-07-module, die authentieke kits voor elke muziekstijl biedt, diepgaande bewerkingsmogelijkheden om je kenmerkende sound mee te creëren, een ingebouwde Coach-modus die je techniek ontwikkelt, plus Bluetooth-connectiviteit om mee te drummen met je favoriete bands - gestreamd vanaf je telefoon, tablet of computer.

Gratis online drumlessen met Melodics

Melodics™ is een online leerplatform dat stap voor stap een drumbeat opdeelt en je helpt om die te spelen binnen de context van een song. Sluit je V-Drums kit aan op Melodics via een computer of tablet, en speel mee met gevarieerde interactieve lessen: van totale beginner tot expert, compleet met aanwijzingen waar je aan moet werken. Begin met gratis toegang tot 40 lessen, plus de mogelijkheid om te upgraden voor meer lessen als je ze nodig hebt.

Kit Configuratie

Drum sound module: TD-07 x 1
Snare: PDA120LS-BK x 1
Tom: PDA100L-BK x 1 (*2)
Floor Tom: PDA120L-BK x 1 (*2)
Hi-hat: VH-10 x 1
Crash: CY-12C x 1
Ride: CY-13R x 1
Kick: KD-180L-BK x 1
Drum combination stand: DCS-10 x 2
All purpose clamp: APC-10 x 1

Hihatstandaard, basdrumpedaal, snarenstandaard is optioneel.

 

Merk
Roland

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11