Terug
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2

Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2
Roland TD-17KVX2

Roland TD-17KVX2

Als je regelmatig akoestische drums speelt, dan hoef je jouw speelstijl helemaal niet te veranderen om een elektronische digitale drumkit te gebruiken.
Met de TD-17KVX2 kun je dezelfde akoestische speeltechnieken gebruiken, dankzij de grote 12-inch snare en een natuurlijk aanvoelende hi-hat* die op een akoestische hi-hat standaard kan worden gemonteerd. 

Lees verder
Niet op voorraad - bel voor levertijd

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Roland TD-17KVX2

Als je regelmatig akoestische drums speelt, dan hoef je jouw speelstijl helemaal niet te veranderen om een elektronische drumkit te gebruiken. Met de TD-17 kun je dezelfde akoestische speeltechnieken gebruiken, dankzij de grote 12-inch snare en een natuurlijk aanvoelende hi-hat* die op een akoestische hi-hat standaard kan worden gemonteerd. En met een uiterst bespeelbare verzameling ingebouwde kits, ervaar je het authentieke karakter en de sound van akoestische drums met een bliksemsnelle reactietijd.

De TD-17KVX2 tilt de bejubelde TD-17 V-Drums serie naar een hoger niveau met een verbeterde TD-17 module en essentiële pad upgrades. Ontdek een hele reeks nieuwe kits en effecten, plus extra sounds op Roland Cloud. Speel met extra precisie dankzij de 12-inch VH-10 zwevende hi-hat die op een akoestische standaard kan worden gemonteerd. En laat je volledig gaan met een tweede 12-inch crash cymbal.

De TD-17KVX2 laat je techniek en expressie schitteren, ondersteund met inspirerende trainingstools die je vooruit helpen. Een 12-inch mesh-head snare en nieuw ontwikkelde dunne cimbalen over de hele lijn zorgen voor een high-end ervaring die verbluffend dicht in de buurt komt van het spelen op akoestische drums. Ondertussen volgt een reeks ingebouwde coaching-functies je techniek, meet je vooruitgang en verhoogt elke dag je motivatie. Met de TD-17KVX2 verloopt de reis die van jou een betere drummer maakt sneller dan je je kunt voorstellen.

De TD-17KVX2 wordt geleverd met de VH-10 V-Hi-Hat, die bestaat uit één cimbaal dat op een traditionele akoestische hi-hat standaard wordt gemonteerd. Hij biedt hetzelfde speelgevoel als een akoestische hi-hat, met een natuurlijke rebound en een authentieke zwaaibeweging als je de pad aanslaat. En met de bow/edge triggering en vloeiende open/dicht sounds, kun je traditionele speeltechnieken tot in de perfectie uitvoeren.

Een vernieuwde TD-17 sound engine, 12-inch mesh-head snare, en nieuw ontwikkelde dunne cimbalen zorgen voor een high-end ervaring die verbluffend dicht bij het spelen op akoestische drums aanleunt. Ondertussen volgt een reeks ingebouwde coaching-functies je techniek, meet je vooruitgang en verhoogt elke dag je motivatie. Met de TD-17KV2 verloopt de reis die van jou een betere drummer maakt sneller dan je je kunt voorstellen.

Sluit je aan bij je favoriete band. Geen auditie nodig.

Alhoewel het spelen van eindeloze drumsolo's ontegenzeggelijk leuk is, geraak je er maar tot op een bepaald niveau mee. Met de TD-17 kun je jouw drumkunsten verder ontwikkelen door mee te spelen met je favoriete bands - ook die van jezelf. Stream draadloos muziek van je smartphone via Bluetooth audio, en je hoort de volledige performance door je hoofdtelefoon. Je kunt zelfs je performance opnemen om te horen welke je werkpunten zijn.

Wanneer je in een band speelt, is het soms moeilijk om iedereen samen te krijgen. Wat zou je ervan denken mocht de repetitie naar jou komen, in plaats van dat jij je dient te verplaatsen? Werk dagelijks aan je drumpartijen door mee te spelen met afgewerkte songs, demo's en backing-tracks die vanaf je telefoon worden gestreamd. Als je eenmaal terug bent bij de band, ben jij meer dan klaar.

Neem op. Luister. Leer.

Je drumspel herbeluisteren is een van de beste manieren om beter te worden. De TD-17 module heeft een ingebouwde recorder, daarmee krijg je een duidelijk beeld van hoe je écht speelt, en niet van hoe je dacht te spelen. Neem solosessies op of drum mee met de TD-17 demosongs, audio opgeslagen op een SD-kaart, of muziek gestreamd via je telefoon. Naast zelfevaluatie is het ook een gemakkelijke manier om audio van hoge kwaliteit op te nemen voor YouTube performancevideo's.

Download extra kits van Roland Cloud

Je bent niet alleen beperkt tot de preset kits in de TD-17 module. Ontdek een steeds groter wordende reeks kits voor artiesten bij Roland Cloud, inclusief kenmerkende set-ups van professionele drummers als Anika Nilles, Craig Blundell, Kaz Rodriguez, en meer. Als je een gratis Roland Cloud-account hebt, download dan gewoon de kits die je aanspreken en je kunt meteen aan de slag.

TD-17KVX2

Sound Module: TD-17 x 1; Snare: PDX-12 x 1; Tom: PDX-8 x 3; Hi-Hat: VH-10 x 1; Crash: CY-12C-T x 2; Ride: CY-14R-T x 1; Kick: KD-10 x 1; Drum Stand: MDS-Compact x 1

EXCLUSIEF BASSDRUMPEDAAL EN HIHATSTANDAARD

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11