Terug
Roland TD-07DMK Digitale Drums
Roland TD-07DMK Digitale Drums
Roland TD-07DMK Digitale Drums
Roland TD-07DMK Digitale Drums

Roland TD-07DMK Digitale Drums

De TD-07DMK is compact en scherp geprijsd, maar met de professionele sound, feel en functies om snel beter te kunnen drummen. Hij is het instapmodel in de V-Drums TD-07-serie. 

Lees verder
Niet op voorraad - bel voor levertijd

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

De meest compacte en betaalbare kit in de TD-07 serie

De TD-07DMK is compact en scherp geprijsd, maar met de professionele sound, feel en functies om snel beter te kunnen drummen. Hij is het instapmodel in de V-Drums TD-07-serie. Hoewel de pads kleiner zijn dan de kits hoger in het gamma, zul je de bevredigende feel van de PDX-8 snare en drie PDX-6A toms (allemaal voorzien van Rolands ultrastille, dubbellaagse mesh heads) zeker waarderen. Met de compacte CY-5 crash- en ride-bekkens kun je expressief spelen op locaties waar de ruimte beperkt is. Een op een standaard gemonteerde kickpad maakt dit model samen met de kleinste kit-afmetingen binnen de TD-07-serie eveneens de perfecte thuiskit.

Ondanks het compacte formaat kun je groots denken, dankzij creatieve functies die verder gaan dan welk akoestisch drumstel ook. Waaronder: authentieke drumkits voor uiteenlopende stijlen en genres, plus een diepgaande toonbewerking zodat je je perfecte kit kunt samenstellen, een ingebouwde Coach-modus om je te helpen leren, Bluetooth-connectiviteit zodat je kunt meespelen met muziek die vanaf je telefoon, tablet of computer wordt gestreamd, plus USB voor de koppeling met opnamesoftware op een computer.

Krachtige TD-07 sound module

Het geheim van een superieur elektronisch drumstel is een krachtige klankmodule. En de TD-07DMK is voorzien van hetzelfde TD-07-'brein' dat ook wordt gebruikt door kits hoger in de serie. Kies uit akoestische drums, elektronische drums en een reeks percussie-instrumenten: allemaal opgenomen in professionele studio's en tot leven gebracht door geavanceerde V-Drums technologie.

Spring op de drumkruk en je vindt inspirerende presetkits die je verleiden om te spelen. En als je klaar bent voor meer, duik je in een enorme bibliotheek met drumgeluiden: je kunt snares switchen, toms mixen, verschillende kicks uitproberen, of zware crashes en rides omwisselen voor meer verfijnde varianten. Je kunt je drums tunen, demping toevoegen om de sound warmer te maken, het geluid van de 'kamer' waarin de drums worden bespeeld veranderen, of zelfs je eigen geluidstechnicus worden: door de 'toon' van je drums tot in de perfectie vorm te geven met de krachtige drumspecifieke EQ's van de TD-07-module.

Kit configuration

 • Kick: KD-2 / drumpedaal wordt niet meegeleverd
  Snare: PDX-8
  Hi-hat: CY-5
  Hi-hat control pedal: Half-open stroke detectable
  Tom: PDX-6A x 3 *2
  Crash: CY-5
  Ride: CY-5
  Drum stand: Four-post type rack stand

 

Merk
Roland

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11