Terug
Roland Rubix 24 Audio Interface
Roland Rubix 24 Audio Interface
Roland Rubix 24 Audio Interface
Roland Rubix 24 Audio Interface

Roland Rubix 24 Audio Interface

Extra outputs voor de performer

De Rubix 24 beschikt, net als de Rubix 22, over 2 analoge XLR/Jack combi ingangen met Phantom power en Hi-Z voor opname van vocalen en instrumenten. Extra ten opzichte van het "kleinere broertje" zijn de 4 gebalanceerde uitgangen, handig voor gebruik met een externe mixer of wanneer je verschillende monitor setups moet maken. Een andere, zeer welkome, extra functie is de ingebouwde compressor/limiter zodat je gemakkelijk kunt opnemen zonder clipping. 

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Roland Rubix24 audio interface

Extra outputs voor de performer

De Rubix 24 beschikt, net als de Rubix 22, over 2 analoge XLR/Jack combi ingangen met Phantom power en Hi-Z voor opname van vocalen en instrumenten. Extra ten opzichte van het 'kleinere broertje' zijn de 4 gebalanceerde uitgangen, handig voor gebruik met een externe mixer of wanneer je verschillende monitor setups moet maken. Een andere, zeer welkome, extra functie is de ingebouwde compressor/limiter zodat je gemakkelijk kunt opnemen zonder clipping. 

Top kwaliteit geluid

De Roland Rubix serie interfaces beschikken over heldere transparante microfoon voorversterkers en over hoogwaardige 24 bit 192kHz AD/DA converters. De interface is bovendien gemaakt van stevig metaal met uitgebreide bescherming tegen electrische ruis en beschikt over een ground lift waardoor je in elke situatie kunt rekenen op goed geluid. 

Voor Mac, PC en iPad

De Rubix Interfaces beschikken over lage latency class compliant drivers voor zowel PC als Mac zodat je gemakkelijk je Interface kunt gebruiken op verschillende systemen. Gebruik in combinatie met een iPad word ook ondersteund.

Inclusief 6 maanden gratis Roland Cloud Pro-lidmaatschap

Merk
Roland

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11