Terug
Roland RH-300 Premium Hoofdtelefoon
Roland RH-300 Premium Hoofdtelefoon
Roland RH-300 Premium Hoofdtelefoon
Roland RH-300 Premium Hoofdtelefoon

Roland RH-300 Premium Hoofdtelefoon

Wanneer je in een professionele studio werkt, met de beste apparatuur en muzikanten, kan een geweldige hoofdtelefoon het verschil maken. De premium RH-300 monitor-hoofdtelefoon van Roland is speciaal ontworpen om muzikanten, producers en technici die op het hoogste niveau werken een onovertroffen controle en ultiem comfort te bieden. Met op maat gemaakte 45mm drivers, neodymiummagneten en CCAW (met koper beklede aluminiumdraad) voice coils, krijg je het helderste, natuurlijkste en nauwkeurigste geluid, plus een ultrabrede frequentierespons die je sprankelende hoge en warme lage tonen laat horen.

Lees verder
Niet op voorraad - bel voor levertijd

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

PREMIUM CLOSED-BACK HOOFDTELEFOON VOOR PROFESSIONELE MONITORING

Wanneer je in een professionele studio werkt, met de beste apparatuur en muzikanten, kan een geweldige hoofdtelefoon het verschil maken. De premium RH-300 monitor-hoofdtelefoon van Roland is speciaal ontworpen om muzikanten, producers en technici die op het hoogste niveau werken een onovertroffen controle en ultiem comfort te bieden. Met op maat gemaakte 45mm drivers, neodymiummagneten en CCAW (met koper beklede aluminiumdraad) voice coils, krijg je het helderste, natuurlijkste en nauwkeurigste geluid, plus een ultrabrede frequentierespons die je sprankelende hoge en warme lage tonen laat horen. Voor ambitieuze muzikanten is de RH-300 hoofdtelefoon dé essentiële keuze.

Hoogwaardige monitoring-hoofdtelefoon, voor moderne professionals

Om een succesvolle track te kunnen creëren, moet je élk element in de mix tot in de kleinste details horen. Maak van de Roland RH-300-hoofdtelefoon een steunpilaar in je studio-opstelling en je hebt gegarandeerd alles onder controle. Welk instrument je ook monitort: van synths tot elektronische drums, of zelfs een full-band mix - de aangepaste 45mm drivers met neodymiummagneten bieden een neutraal en gedetailleerd geluid, plus een ultrabreed frequentiebereik van hoge tot lage tonen. Kies de RH-300-hoofdtelefoon om het complete geluidslandschap te horen. Pas de sound aan voor je publiek - en vermijd oorvermoeidheid die andere hoofdtelefoons je soms bezorgen.

  • Rolands topmodel closed-back monitor hoofdtelefoon voor de beste monitoring ervaring
  • Geoptimaliseerd voor het monitoren van elk muziekinstrument, met een natuurlijk, flat en nauwkeurig geluid
  • Closed-back design voor doeltreffende geluidsisolatie
  • Aangepaste 45mm drivers met neodymiummagneten zorgen voor een ultrabreed frequentiebereik en een hogere klankauthenticiteit
  • Robuuste bouwkwaliteit en stijlvolle aluminium behuizingsplaat
  • Lichtgewicht design met zachte oorkussens voor comfort

 

Merk
Roland

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11