Roland JUNO-X Synthesizer

Merk:
Roland
Instrument:
Toetsen
Levertijd: niet op voorraad - bel voor levertijd
€ 1999,00

Productomschrijving Roland JUNO-X Synthesizer

JUNO-X Programmeerbare Polyfone Synthesizer. De legendarische JUNO-ervaring heruitgevonden met de power van het Roland ZEN-Core Synthesis System.

De JUNO-X tilt de legendarische Roland-synthesizerreeks naar een nieuw tijdperk, waarbij authentieke vintage spirit samensmelt met moderne creatieve power. Componeer en speel met de next-gen JUNO-X engine, historische JUNO-60 en JUNO-106 modellen, sounds van de XV-5080 en RD piano's, Model Expansions, en nog veel meer. En breng ze allemaal samen met een vertrouwde hands-on interface die je verwelkomt als een oude vriend. Ondersteund door het immense bereik van ons ZEN-Core synthesesysteem, gaat de JUNO-X overal heen waar je muziek leeft: naar het verleden, het heden of de toekomst.

Kenmerken van de Roland JUNO-X op een rij;

 • De legendarische JUNO-ervaring heruitgevonden met de power van het Roland ZEN-Core Synthesis System
 • Nieuw ontwikkelde JUNO-X Model met Super Saw-oscillator, aanslaggevoeligheid, Chorus III effect, en meer 
 • Authentieke Models van de JUNO-60 en JUNO-106 synths uit de jaren tachtig
 • Veelzijdige sounds van de XV-5080, piano's uit de RD-serie en Rolands klassieke vocoder
 • User slot voor het laden van Model Expansions zoals de JUPITER-8, JD-800, Vocal Designer, en andere van Roland Cloud
 • Snelle en intuïtieve workflow op basis van Scenes
 • Direct sounds creëren met een hands-on paneel geïnspireerd door historische JUNO synths
 • Hoge-resolutie knoppen en schuifregelaars voor een nauwkeurige bediening
 • Traditionele arpeggiator en geavanceerde I-Arpeggio gestuurd door intelligente algoritmes
 • Expressief 61-noten tellend klavier met aftertouch
 • Ingebouwde stereoluidsprekers en Bluetooth®-audio-ondersteuning
 • USB audio/MIDI-interface en USB-geheugenpoort voor gegevensback-up naar een flash drive
 • Gratis JUNO-X Editor software voor macOS en Windows
 • Doorblader en laad Model Expansions, Sound Packs en meer via Wifi met Roland Cloud Connect
 • 10 gratis Sound Packs beschikbaar bij Roland Cloud bij aankoop 

Download 10 Sound Packs van Roland Cloud gratis bij je JUNO-X aankoop.

Draadloze Uitbreiding met Roland Cloud Connect

De JUNO-X biedt ook geïntegreerde ondersteuning voor Roland Cloud Connect: een krachtige optie die de WC-1 draadloze adapter en het Roland Cloud-lidmaatschap bevat. Doorblader, beluister en laad Model Expansion-titels en andere content rechtstreeks in het keyboard via het gebruiksgemak van Wi-Fi. Met Roland Cloud Connect is een universum vol nieuwe inspiratie steeds binnen handbereik.

Tastbare workflow.

De JUNO-X workflow is direct en intuïtief, en alles staat precies waar je het nodig hebt. High-res schuifregelaars zorgen voor een analoge feel met nauwkeurige digitale controle, terwijl je met speciale knoppen in een oogwenk sounds en functies kunt oproepen. Wanneer je dieper wilt gaan, biedt het informatieve LCD-scherm een duidelijke navigatie via een reeks geavanceerde parameters.

Stapel alles.

Vintage JUNO-synths hadden bescheiden klankmogelijkheden met één DCO. Met de JUNO-X kun je meerdere JUNO's in lagen gebruiken, om allerlei analoge lekkernijen te creëren: van kolossale leads en bassen tot rijke, weelderige pads. Of stapel Model Expansions en de ingebouwde sounds op elkaar en bouw zo nog nooit eerder gehoorde droomsynths.  Layer tot vier tonen tegelijk met voldoende polyfonie om elke creatieve uitdaging aan te gaan.

Moderne multi-effects.

Samen met de JUNO-chorussen bevat de JUNO-X een enorme verscheidenheid aan extra effecten om klanken meer kleur te geven. Onafhankelijke MFX en EQ zijn beschikbaar voor verschillende parts, plus drive, delay, en reverb. Master EQ en compressor effecten zijn ook beschikbaar, samen met speciale vocale effecten voor de microfooningang.

Arpeggio actie.

Of je nu klassieke arpeggio's wilt of iets dat wat verder gaat, de JUNO-X klaart de klus. Roep de traditionele arpeggiator op voor een retro vibe. Of reis naar de toekomst met I-Arpeggio, die intelligente algoritmes gebruikt om je muziek te voorzien van natuurlijk evoluerende nootwisselingen en bewegingen. Het is ook mogelijk om I-Arpeggio MIDI-uitvoeringen te exporteren voor verdere ontwikkeling in een DAW.

JUNO-X Editor

Met de volledig uitgeruste JUNO-X Editor software kun je jouw creativiteit de vrije loop laten op het grote scherm van je Mac of Windows computer. Tweak sounds, effecten en Scenes tot in het kleinste detail, organiseer performance set-ups en nog veel meer.

Van studio tot podium en alles daar tussenin: de JUNO-X heeft alles wat je nodig hebt om je muziek in beweging te houden. 

Het volgende hoofdstuk binnen de Roland JUNO-erfenis.

Rolands iconische JUNO line-up behoort tot de grootste analoge synthesizers ooit. De reeks heeft al meer dan vier decennia een enorme impact op de muziekwereld. De warme, organische sounds van de JUNO-60 en JUNO-106 bepaalden talloze pophits uit de jaren '80 en speelden een grote rol in de opkomst van techno, house, synthwave en andere elektronische genres. Onderscheidend en tijdloos: de klassieke JUNO-voice blijft toonaangevende muziekmakers overal ter wereld inspireren.

De JUNO-X brengt het beste uit het verleden samen met de nieuwste technologieën van Roland, en geeft de vintage JUNO-ervaring een nieuwe dimensie met enorm uitgebreide klankmogelijkheden en vloeiende tools die zijn afgestemd op de muziek van vandaag. Hij biedt de volledige mogelijkheden van de ZEN-Core engine, samen met authentieke recreaties van JUNO-synths en andere vintage Roland-instrumenten.


Specificaties Roland JUNO-X Synthesizer

Merk:
Roland
Website:
Klik hier
Soort Instrument:
Toetsen

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel voor persoonlijk advies

Amsterdam: 020 - 626 56 11 tweede lijn : 020 - 626 19 28
Maandag t/m zaterdag 10:00-18:00u

Alkmaar: 072 - 515 25 11 Dinsdag t/m vrij 10:00-18:00u Zaterdag tot 17.00uur

Of neem contact op via de website

Neem contact op

Volg ons op Facebook!

Mis geen enkele aanbieding en abonneer u op onze nieuwsbrief!

Recent bekeken

Recent bekeken Wissen