Terug
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller
Roland DJ202 DJ controller

Roland DJ202 DJ controller

Mix, Scratch, Sequence. Aan de slag.

De DJ-202 Mixpack geeft je de controller, de software, de muziek én de kennis die je nodig hebt om alles samen te brengen.

De Roland DJ-202 is een vooruitstrevende Serato DJ Intro-controller die DJ’s de features en opstelling van een full-size professionele controller geeft, in een robuuste en draagbare unit. De compacte DJ-202 behoudt het concept van het DJ-808-topmodel en de gestroomlijnde DJ-505, en levert een ongeëvenaarde flexibiliteit voor DJ-, remix- en productietoepassingen.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Roland DJ202 DJ controller. Mix, Scratch, Sequence. Aan de slag.

De DJ-202 Mixpack geeft je de controller, de software, de muziek én de kennis die je nodig hebt om alles samen te brengen.

De Roland DJ-202 is een vooruitstrevende Serato DJ Intro-controller die DJ’s de features en opstelling van een full-size professionele controller geeft, in een robuuste en draagbare unit. De compacte DJ-202 behoudt het concept van het DJ-808-topmodel en de gestroomlijnde DJ-505, en levert een ongeëvenaarde flexibiliteit voor DJ-, remix- en productietoepassingen. Maak beats in een handomdraai tijdens live performances of studiosessies. Met zijn grote, low-latency draaiplateaus, speciale pad- en transport-controls, ingebouwde sequencer en microfooningang met professionele vocal FX beschikt de DJ-202 over de meeste features in vergelijking met eender welke andere controller binnen zijn categorie.

Hoogtepunten van de DJ-202

 • Controller voor Serato DJ Intro met twee kanalen en vier decks
 • Grote draaiplateaus met de laagst mogelijke latency die momenteel beschikbaar is, geoptimaliseerd om mee te scratchen
 • Ingebouwde drumkits afkomstig van de legendarische TR-808, TR-909, TR-606* en TR-707* van Roland; gerealiseerd via de geavanceerde ACB- (Analog Circuit Behavior) technologie
 • Acht ingebouwde sounds bij elke TR kit: Bass Drum, Snare Drum, Closed Hat, Open Hat, Tom, Rim, Clap en Ride
 • Ingebouwde sequencer die de sampler van Serato DJ Intro aanstuurt, om beats te creëren in een handomdraai
 • Onafhankelijke volumeknop voor de sampler
 • Acht speciale pads met Hot Cue-, Loop-, Sequencer- en Sampler-modi voor het besturen van Serato DJ Intro of Serato DJ software
 • MIDI-output om externe apparaten met tracks van Serato DJ Intro te synchroniseren
 • Microfooningang met gate, hi-pass, reverb en echo FX
 • 24-bit/48 kHz audiokwaliteit met digital-to-analog converters in hoge resolutie
 • Compact, robuust en licht ontwerp met makkelijk vast te grijpen handvatten voor een optimale draagbaarheid
 • Rechtstreeks te verbinden met je speakers of versterker via RCA stereo-uitgangen
 • USB-powered voor makkelijke verbinding
 • Inclusief Serato DJ Intro; Serato DJ Upgrade Ready
 • Gebruik Serato DJ Intro om muziekbibliotheken op te bouwen en organiseren, of songs te integreren van iTunes: sleep gewoon een song naar het deck, stel cues, loops en samples in en trigger ze, én voeg eenvoudige FX toe

Remix, Produce, Perform

Gebruik TR drums of je eigen sounds die ingeladen worden in de vier sample slots (met individuele sampler volumeregeling) van de Serato Sampler om de basis te creëren voor remixes, beats en live perfomances. Programmeer ze vervolgens via de 16-step sequencer van de DJ-202 - die toegankelijk is via de performance pads - en synchroniseer ze automatisch met je Serato-bibliotheek om unieke overgangen, live remixes of gepimpte klassieke tracks te creëren. Activeer Inst-Rec mode voor instant Serato Sampler sequencing in realtime, of gebruik de MIDI-output om vlot je externe MIDI-apparaten en -instrumenten te synchroniseren met de sequencer en Serato DJ Intro. Wil je nog meer productiemogelijkheden? Upgrade dan naar Serato DJ en verkrijg toegang tot 32 synchroniseerbare sampler slots verdeeld over vier banken, de volledige collectie iZotope FX, opnamemogelijkheden via software en nog veel meer.

Merk
Roland

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11