Roland A-49 BK
Roland A-49 BK
Roland A-49 BK
Roland A-49 BK
Roland A-49 BK
Roland A-49 BK
Roland A-49 BK
Roland A-49 BK

Roland A-49 BK

De toetsen van de A-49 zijn afgerond om een snellere respons en perfecte glissandi toe te laten. Bovendien werd er extra aandacht besteed aan het onderdrukken van mechanische geluiden en verticale trillingen van het klavier. Al bij al praten we hier over een klavier dat de vooroordelen t.o.v. “goedkope computerklavieren” finaal logenstraft. Met de D-BEAM-controller kunnen spectaculaire effecten worden verkregen door je hand boven een onzichtbare infraroodstraal te bewegen.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Roland A49 midi controller, black

De toetsen van de A-49 zijn afgerond om een snellere respons en perfecte glissandi toe te laten. Bovendien werd er extra aandacht besteed aan het onderdrukken van mechanische geluiden en verticale trillingen van het klavier. Al bij al praten we hier over een klavier dat de vooroordelen t.o.v. “goedkope computerklavieren” finaal logenstraft. Met de D-BEAM-controller kunnen spectaculaire effecten worden verkregen door je hand boven een onzichtbare infraroodstraal te bewegen. Met een druk op de SuperNATURAL-knop zorg je ervoor dat de bedieningsorganen van de A-49 automatisch aan de belangrijkste expressieparameters van modules zoals de INTEGRA-7 worden toegewezen. Dit maakt hem verder geschikt als tweede klavier voor het aansturen van de SuperNATURAL-klankbron van de JUPITER-80 en -50.

Kenmerken van de A-49 controller

49 toetsen (normale grootte), aanslaggevoelig. Licht en compact. Enorm gebruiksvriendelijk. 2 regelaars, 2 knoppen en een D-Beam-controller. Voeding via de USB-bus – geen adapter nodig. Geleverd met “Cakewalk SONAR LE” software.

Merk
Roland

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11