LD SYSTEMS Maui 5 Portable Kolom PA series biedt vele mogelijkheden

LD SYSTEMS Maui 5 Portable Kolom PA series biedt vele mogelijkheden

- Categorieën: DijkmanMuziek

LD SYSTEMS Maui 5 Portable Kolom PA series

Sinds de marktintroductie heeft dit ultracompacte en lichtgewicht PA-systeem van LD Systems zijn allround kwaliteiten bewezen op talloze podia en op talloze evenementen over de hele wereld. Van live bands en DJ's tot bruiloften, bedrijfsfeesten, cafés en musea, iedereen houdt van de eenvoud, het gebruiksgemak, de draagbaarheid, de kracht en vooral de ongelooflijke audioprestaties van de MAUI-serie. Verkrijgbaar in tal van opties en in zwart of wit, er is een MAUI voor elk evenement.

Kom het zelf beluisteren in één van onze filialen!
Kenmerken van de MAUI 5

De MAUI 5 is een ultracompact PA- en monitorsysteem in één dat net geen 11 kg weegt om 800 watt piekvermogen en een maximale geluidsdruk van 120 dB te leveren. Het kleinste lid van de MAUI-familie is binnen enkele seconden in elkaar gezet dankzij speciaal ontwikkelde meerpolige connectoren en slechts vier componenten. Het beschikt ook over een uitgebreide geluidsverspreiding en een hoge weerstand tegen feedback. De MAUI 5 is gemakkelijk mee te nemen en past op elke autostoel. De basreflexkast van de 8" subwooferbasis herbergt ook de klasse-D versterkereenheid van het systeem met beveiligingscircuits tegen overstroom, oververhitting en kortsluiting, LD Systems LECC digitale signaalverwerking en een 4-kanaals mixer.

Dankzij de ingebouwde Bluetooth©-technologie voor draadloos streamen naast het gebruik van de microfoon-, lijn- en hoogohmige ingangen kan een grote verscheidenheid aan geluidsbronnen op de MAUI 5 worden aangesloten, inclusief afspeelapparaten en instrumenten, zoals keyboards of gitaren.Afzonderlijke niveauregelaars, subwoofer en systeemvolumeregelaars, en een high-shelf filter voor het aanpassen van hoge tonen aan de kamerakoestiek zorgen voor perfect afgestemde uitvoeringen.

Ld Systems Maui 5 Portable Kolom PA
LD Systems Maui 5 W Portable PA white
LD Systems Maui 5 Go 5200mA op accu