LD systems biedt alle oplossingen voor PA systemen in verschillende situaties

LD systems biedt alle oplossingen voor PA systemen in verschillende situaties

- Categorieën: DijkmanMuziek

Of u nu een muzikant, evenemententechnicus, spreker, mobiele DJ of singer-songwriter bent LD systems biedt alle mogelijkheden voor versterking.
De professionele audioproductlijnen van LD Systems omvatten innovatieve, krachtige PA-systemen, geavanceerde luidsprekers en subwoofers voor live-evenementen, installaties of buitengebruik op batterijen. LD Systems draadloze microfoon- en in-ear monitoringsystemen bieden volledige bewegingsvrijheid en betrouwbaarheid voor artiesten op het podium en uitstekende spraakverstaanbaarheid voor sprekers op conferenties.

Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor professioneel geluid en prestaties welke u nodig heeft.

Van de zeer compacte 6-kanaals mixer LD Systems VIBZ 6 D Mixer met ingebouwde effecten en ons meest verkochte lichtgewicht portable kolom P.A Systeem met vele onderscheidingen verkregen Maui 5 tot de meer uitgebreide systemen als de LD Systems Curv 500PS.

Bekijk hier ons gehele assortiment van LD systems of bezoek één van onze filialen voor een demonstratie en meer informatie over de verschillen in de systemen en andere audio oplossingen die voor u geschikt zijn.

(In ons filiaal Alkmaar hebben wij een grotere showroom, hier staan meer systemen van LD Systems opgesteld dan in Amsterdam).