Terug
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61
Korg NAUTILUS 61

Korg NAUTILUS 61

Korg NAUTILUS 61 toetsen, synthesizer workstation, 9 Sound-Engines

Lees verder
Niet op voorraad - bel voor levertijd

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Korg NAUTILUS 61 toetsen, synthesizer workstation, 9 Sound-Engines

In de voetsporen van de titanen gebruikt de KORG NAUTILUS de negen synth engines van de KORG Kronos en staat garant voor een volledig nieuw en zeer helder bedieningsconcept. Het eenvoudige en smaakvolle ontwerp van de nieuwe synthesizer zorgt voor een uitstekend overzicht op elk gebied, snelle toegang tot uitmuntende geluiden en flexibele functies, en biedt maximaal gebruiksgemak.

De klanken van de synthesizer zijn onderverdeeld in drie belangrijke categorieën: “Standaard”, “Hedendaags” en “Uniek”, wat het instrument een onmiskenbaar karakter verleent. De nieuwste generatie processors haalt veel meer uit de negen geavanceerde synth engines dan ooit tevoren. De van de Kronos bekende SGX-2 pianoklankgenerator is in de NAUTILUS uitgebreid met extra vleugelklanken en biedt naast de noodzakelijke instelling van snaarresonanties en samples in 12 verschillende aanslagniveaus de mogelijkheid om de ambiance van het betreffende instrument aan te passen. De SGX-2 en alle andere sound engines, zoals de EP-1 elektrische piano engine, de CX-3 drawbar engine, de HD-1 PCM engine, de MS-20EX analog modelling engine, de PolysixEX modelling engine, de AL-1 analoge modelling engine, de MOD-7 VPM / FM-geluids-engine en de STR-1 fysieke modelling engine en
alle bijbehorende parameters kunnen worden bestuurd via de 7” grote TouchView-display met een resolutie van 800 x 480 pixels of optimaal worden geconfigureerd met de uitschuifbare draaiknoppen op het bedieningspaneel.

Als je hulp nodig hebt om het gewenste geluid in het instrument te vinden, maakt de zoek- en voorbeeldfunctie het gemakkelijker om alle geluiden te doorzoeken; die zijn gebaseerd op meer dan 1770 multisamples. Je eigen favoriete geluiden en combinaties die je vaak nodig hebt, kun je vinden met behulp van een sterretje opslaan in een favorietenlijst. Zo heb je je favoriete geluiden in een handomdraai bij de hand. De NAUTILUS biedt ook zes vrij programmeerbare sneltoetsen die rechtstreeks aan bepaalde menu's of functies kunnen worden toiegekend. Vier presets en vier gebruikerstoewijzingen staan je ter beschikbaar.

Een polyfone arpeggiator met meer dan 1.500 presets, een drumtrack met meer dan 1.200 patronen en een stepsequencer zijn beschikbaar in elke modus en faciliteren het maken van muziek met de nieuwe geluiden op een eigentijdse manier. Alle instellingen kunnen worden geconfigureerd voor live toepassingen, opgeslagen en later opgeroepen in de Setlist-modus. Een onmisbare functie bij live gebruik.

De 16 effectprocessors en de 3-bands EQ voor elke individuele track zijn ook simpel toegankelijk dankzij het nieuwe bedieningsconcept. De expressiviteit van een geluid kan ook perfect worden aangepast aan de behoefte, met de afzonderlijke Dynamics-controller op het bedieningspaneel. Klanken kunnen in een mum van tijd zeer dynamisch en smaakvol of juist krachtig met een minder groot dynamisch bereik worden gespeeld voor gemakkelijker plaatsing in de mix.

Bovendien wordt het instrument geleverd met een downloadcode voor een uitgebreid, gratis pakket aanvullende software. Naast KORG-software-instrumenten bevat dit pakket “Ozone Elements” van iZotope, “Reason Lite” DAW-software en de educatieve software “Skoove”.

Kenmerken van de Korg NAUTILUS op een rij;

 •     9 doorontwikkelde sound engines van het Kronos-werkstation
 •     Nieuw bedieningsconcept met mode- en sneltoetsen
 •     7” TouchView-display (800 x 480 pixels) met donkere modus
 •     Real-time controllers (naar wens verzonken) voor geluidsverwerking
 •     Polyfone arpeggiator, drumtrack en stepsequencer (elk 4 scènes)
 •     Sel list? Modus voor perfecte live performances
 •     Zoek- en voorbeeldfunctie voor geluiden en combinaties
 •     Favorite Sound-functie voor het instellen van favoriete geluiden
 •     3-bands EQ voor elke individuele track (MIDI en audio)
 •     Smooth Sound Transotion voorkomt drop-outs bij het veranderen van geluiden
 •     Dynamische controle voor expressieve sound-settings
 •     Sampling voor eigen klankcreatie
 •     16-track audio-opname (24-bits, 48kHz)
 •     16 effectprocessors, 2 master-effecten en 2 totale effecten
 •     USB type A voor MIDI-controllers en extra klavieraansluiting
 •     USB type B voor USB-MIDI en audio
 •     Klavier met 61 toetsen en licht gewogen toetsen
 •     Gratis softwarebundel (KORG-software-instrumenten, Reason Lite, Ozone Elements, Skoove)
Merk
Korg

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11