Terug
Korg KROME 88 EX workstation

Korg KROME 88 EX workstation

KROME, de populaire synth met een focus op het samenbrengen van gemakkelijk toepasbare sounds in een gebruiksvriendelijke omgeving, heeft een belangrijke opfrisbeurt ondergaan. Geüpdatet om te voldoen aan de eisen van de huidige muziekscene, heeft de KROME EX een specifieke nadruk op sounds die ogenblikkelijk passen binnen een veelheid aan producties.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Korg KROME 88 EX workstation

Laatste model nieuw in doos!

KROME, de populaire synth met een focus op het samenbrengen van gemakkelijk toepasbare sounds in een gebruiksvriendelijke omgeving, heeft een belangrijke opfrisbeurt ondergaan. Geüpdatet om te voldoen aan de eisen van de huidige muziekscene, heeft de KROME EX een specifieke nadruk op sounds die ogenblikkelijk passen binnen een veelheid aan producties.

Aanvullend op de standaardsounds die nooit verouderen, levert de KROME EX talrijke nieuwe programma’s en PCM-data, waaronder pianoprogramma’s die speciaal voor dit product zijn gemaakt. Dit instrument levert hoogwaardige en onmiddellijk te gebruiken sounds, die profiteren van de hightech-specs van de KROME. De nieuwe behuizing is ook voorzien van een herziene constructie en een nieuw uiterlijk die de nieuwe sounds begeleiden.

De pianogeluiden van de KROME EX zijn essentieel

Pianogeluiden zijn van kritisch belang voor praktisch ieder klavierinstrument. De KROME EX is uitgerust met nieuw vleugelgeluiden. Deze geluiden zijn opgenomen onder supervisie van Seigen Ono, een autoriteit op het gebied van DSD-opnames en mastering, en bieden een prachtig heldere sound, die voortborduurt op het succes van de “German D Grand” die illustratief is voor de oorspronkelijke KROME, en die de reeks pianogeluiden verder uitbreiden. Een staande piano, zoals regelmatig gebruikt in popmuziek, is nieuw toegevoegd.
De KROME is uitgerust met drie soorten elektrische piano’s. Er zijn acht aanslaggevoeligeheidsniveaus gebruikt om natuurgetrouwe expressie te waarborgen. Royale hoeveelheden PCM-geheugen zijn voor dit doel ingezet, zelfs in die mate dat slecht één enkel exemplaar van deze elektrische piano’s al meer sampledata bevat dan het volledige geheugen van een doorsnee PCM-synthesizer. In aanvulling daarop zijn de vintage versterkers, cabinets en klassieke effecten - onontbeerlijk voor tijdloze sounds – minutieus gemodelleerd en bieden een overweldigende elektrische-pianobeleving.

De KROME EX heeft een complete verzameling features zoals je mag verwachten van een KORG muziekworkstation met - om te beginnen - een zestiensporensequencer. Maar er is veel, veel meer. De KROME EX wordt geleverd met een royale gereedschapskist om je creativiteit een impuls te geven. Er is een handige Auto Song Select-functie: als de inspiratie toeslaat terwijl je een Program of Combination bespeelt, druk je simpelweg op de REC-toets om ogenblikkelijk te kunnen opnemen. Elke Template Song kent veelgebruikte sounds via vooringestelde effecten toe aan de sequencer-tracks om aan te sluiten bij een specifiek muzikaal genre. Realiseer bliksemsnelle arrangementen door middel van KORG’s Cue List en bouw een Armada aan onmiddellijk toegankelijke patronen op met de RPPT-feature (Realtime Pattern/Play Recording). Stap erin en voer wat voor aanpassingen dan ook door met de handige piano-roll bewerking.

NH-toetsenbord (Natural Weighted Hammer Action). Aanslaggevoeligheid wordt ondersteund, aftertouch wordt niet ondersteund.
Standaard A0 - C8 (transponeerbaar in het bereik [A-1...C7]-[A1...C9])
*Het NH-toetsenbord reproduceert de aanslag van een akoestische piano, met een zwaarder gevoel in het lage register en een lichter gevoel in het hogere register.

Kenmerken:

     NH-toetsenbord (Natural Weighted Hammer Action) met 88 toetsen

     800 X 480 Pixel Touchview-kleurendisplay

     896 programma's, 512 combinaties

     High-Fidelity piano- en elektrische pianoklanken

     Gemodelleerde vintage versterkers, kasten en klassieke effecten

     2.500 drumsamples, 48 voorgeladen kits

     Dubbele polyfone arpeggiators

     16-sporensequencer

     Automatische songconfiguratiefunctie

     RPPR (realtime patroon/afspeelopname)

     Intuïtief kleurendisplay met touchscreen van 800 x 480 pixels

     Maak verbinding met uw computer via USB om MIDI-gegevens over te dragen

     SD-card slot voor het opnemen en beheren van gegevensbestanden


Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11