Terug
Kawai ES920W Digitale Home Piano
Kawai ES920W Digitale Home Piano
Kawai ES920W Digitale Home Piano
Kawai ES920W Digitale Home Piano

Kawai ES920W Digitale Home Piano
Kawai ES920W Digitale Home Piano
Kawai ES920W Digitale Home Piano
Kawai ES920W Digitale Home Piano

Kawai ES920W Digitale Home Piano

Compact, licht en door een modern design gekenmerkt, vindt de ES920 in iedere ruimte zijn plaats. Het RHIII klavier, schitterende HI-XL sounds en een intuïtive bediening via de OLED Display laten geen wensen onvervuld. Ook het nieuw ontwikkelde, extra grote luidsprekersysteem dient niet alleen voor de optimale klankweergave, maar biedt tevens de mogelijkheid als Bluetooth Audio luidspreker voor uw smartphone te worden benut.

Lees verder
€ 1.869,00
€ 1.429,00
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Kawai ES920W Digitale Home Piano is het perfecte instrument voor uw muziek – thuis of op het podium

Compact, licht en door een modern design gekenmerkt, vindt de ES920 in iedere ruimte zijn plaats. Het RHIII klavier, schitterende HI-XL sounds en een intuïtive bediening via de OLED Display laten geen wensen onvervuld. Ook het nieuw ontwikkelde, extra grote luidsprekersysteem dient niet alleen voor de optimale klankweergave, maar biedt tevens de mogelijkheid als Bluetooth Audio luidspreker voor uw smartphone te worden benut. Gecombineerd met de optimale design-standaard en een pedaaleenheid wordt uw ES920 een allrounder die niet alleen optisch bekoren kan. Bovendien overtuigt de ES920 in vergelijking met zijn voorganger met een met 5,5 kg gereduceerd totaal gewicht van slechts 17 kg. Overige kenmerken zoals registraties, 4 EQ faders en gemakkelijk te bereiken aansluitingen zijn kleine, maar fijne details op weg naar een optimale performance.
Het hoogwaardige F10H pedaal is robuust en heeft door optische sensoren geen onderhoud nodig.

Grote keuze aan extra klanken

Naast de realistische klanken van akoestische piano´s beschikt de ES920 over een omvangrijke keuze aan klanken, zoals bijv. E-piano, hammond- of kerkorgel, strijkers, koor, die voor de musicus een zeer afwisselend spel in de meest uiteenlopende genres mogelijk maken. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) op het klavier mogelijk, terwijl de split- resp. 4-handig modus een verdeling van het klavier in een linker en rechter gedeelte mogelijk maakt. De betreffende volumebalans laat zich snel en eenvoudig met een druk op een knop instellen.

De ES920 reproduceert de schitterende klank van de Kawai concertvleugels SK-EX, SK-5 en EX. Alle 88 toetsen van deze buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een gecompliceerde procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke toon en de grote dynamische omvang van de klanken geven de pianist de mogelijkheid om zijn emotionele spel uit te drukken … van het zachte pianissimo tot en met het krachtige fortissimo. Met de geïntegreerde Virtual Technician functie laat zich het klankkarakter van de akoestische pianoklank zeer eenvoudig veranderen. Zo kan men bijv. de intensiteit van de snaren- en demperresonantie of ook het geluid van de terugvallende hamers instellen. Een dergelijke persoonlijke instelling kan dan nog van een galmeffect worden voorzien, dat aan de klank een extra ruimtelijke diepte verleent.

BLUETOOTH Audio/MIDI

Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de ES920 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES920 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Of benut toch eenvoudig de Bluetooth Audio interface. Verbind heel simpel uw smartphone met de ES920 en u kunt meteen van al uw muziek direct via het luidsprekersysteem van de ES920 genieten. Dit bespaart de extra aanschaf van een bluetooth luidspreker en het klinkt fantastisch.

Kenmerken van de Kawai ES-920 op een rij;

  • Responsive Hammer III klavier met toetsen met genuanceerde gewichten, tegengewichten, 3-voudige sensoren en drukpunt simulatie.
  • Harmonic Imaging XL sound technologie met 88 toetsen stereo sampling.
  • 38 authentieke sounds, incl. akoestische piano’s, elektrische piano’s, orgels, strijkers, bassen enz.
  • Moederbord en versterker in samenwerking met Onkyo ontwikkeld, 40 W luidsprekersysteem.
  • Bluetooth MIDI en audio functionaliteit met aptX support voor draadloze communicatie en audio playback.
  • Standaard MIDI, USB to Host/Device, Audio In/Out.
  • Ondersteuning van de actuele PianoRemote app voor iOS/Android.
  • Intuïtive bediening met 4-band EQ faders en OLED display.
  • Modern afgerond design en lichte kast met een gewicht van slechts 17 kg.
  • Optioneel passende HM-5 design-standaard en F-302 3-voudige pedaaleenheid, aansluitmogelijkheden van GFP-3 3-voudig pedaal.


Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11

Verwante producten

Kawai ES520B Digitale Home Piano

Normale prijs € 1.399,00 Prijs € 935,00

Kawai ES920B Digitale Portable Piano

Normale prijs € 1.869,00 Prijs € 1.429,00