Terug
Kawai ES120B Portable Piano
Kawai ES120B Portable Piano
Kawai ES120B Portable Piano

Kawai ES120B Portable Piano
Kawai ES120B Portable Piano
Kawai ES120B Portable Piano

Kawai ES120B Portable Piano

Een echte piano/vleugel aanslag gekoppeld aan een mooie expressieve klank met vele fijne en handige mogelijkheden.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Kawai ES120B Portable Piano

Een echte piano/vleugel aanslag gekoppeld aan een mooie expressieve klank met vele fijne en handige mogelijkheden.

De Kawai ES120 portable digitale Piano heeft het allemaal!
Dit lichtgewicht instrument is de opvolger van de inmens populaire Kawai ES110 en biedt veel functies voor een zeer aantrekkelijke prijs!

[onderstel is een optie]

Iedere noot met eigen karakter

Laat u inspireren door de pianoklank met 88 toetsen-sampling, de uitgebreidere resonantie-effecten en de door Kawai ontwikkelde Harmonic Imaging klanktechnologie, onafhankelijk van uw pianistische vaardigheden.

Kenmerken van de ES120

Met Kawai's unieke klankgenerator Harmonic Imaging wordt een vleugeltoon uit een compacte kast werkelijkheid. Het gloednieuwe Responsive Hammer Compact-klavier maakt de aanslag zeer prettig en doseerbaar. Deze nieuwe aanslag imiteert op een zeer nauwkeurige wijze de aanslag van een concertvleugel. Het klavier heeft een iets zwaardere aanslag aan de baskant en een lichtere aanslag aan de rechterkant, net als bij een echte akoestische piano of vleugel.  Helemaal nieuw aan de Kawai ES110 is dat deze nu beschikt over de mogelijkheid om via Bluetooth je Tablet Ipad of GSM te verbinden met het instrument.
Dit opent een wereld aan nieuwe, inspirerende mogelijkheden: zo kunt u bijvoorbeeld bladmuziek laten synchroniseren met uw pianospel!
Verder beschikt de Kawai ES120 digitale piano ook over Line Out-jacks, zodat je dit fantastische instrument ook op externe versterking kunt aansluiten. Wil je van de Kawai ES120 digitale piano meer een huiskamer piano maken? 
Combineer dan met de matchende HML-2 pianostandaard of de F pedaalunit. Hiermee wordt de Kawai meer een compacte huiskamer piano welke zeer fraai staat in ieder huis.

Bluetooth MIDI

De ES120 is ook met Bluetooth (MIDI) techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES120 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Kom hem beluisteren en/of bespelen in één van onze twee gezellige winkels in het hartje van Alkmaar en Amsterdam

Bij DijkmanMuziek is een maandelijkse betaling en/of inruil mogelijk.

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11