Terug
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT software
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN
Focusrite SCARLETT software

Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN

De originele 2-in, 2-uit-interface van studiokwaliteit, geremasterd. Clip Safe past automatisch de versterking aan als u het risico loopt te clippen, net alsof een professionele technicus naar uw sessie kijkt.

Lees verder
3 - 7 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Betaal in termijnen

betaal per maand

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Focusrite SCARLETT 2i2 4th GEN audio interface

De originele 2-in, 2-uit-interface van studiokwaliteit, geremasterd

Scarlett 2i2 maakt het gemakkelijk om elke keer betere opnames te maken. Twee van Focusrite's meest gedetailleerde microfoonvoorversterkers met ultralaag geluidsniveau. Converters van studiokwaliteit, met een enorm dynamisch bereik van 120 dB dat overeenkomt met wat je in een professionele studio aantreft. Automatische versterking, Clip Safe en een krachtige analoge versterking van 69 dB maken het instellen van niveaus snel en eenvoudig, zodat elke opname een blijvertje is.

Een complete opnametoolkit omvat Pro Tools Artist, Ableton Live Lite en onze Hitmaker Expansion-softwarebundel; met Auto-Tune Access voor zang, Softube Marshall Silver Jubilee 2555 voor gitaar, Native Instruments MASSIVE synth en meer.
Met de Air-modus kun je opnemen met het karakter van een grote studioconsole.
Krijg geweldig geluid via elke hoofdtelefoon dankzij de versterkte hoofdtelefoonuitgang van de 2i2 met onafhankelijke volumeregeling. Gepersonaliseerde Easy Start, 24/7/365 ondersteuning en drie jaar garantie zorgen ervoor dat Scarlett 2i2 klaar is wanneer u dat wilt.

Kenmerken 2i2 4e generatie op een rij;

Op afstand bestuurbare microfoonvoorversterker van de 4e generatie — Met een enorm versterkingsbereik van 69 dB is de Scarlett-microfoonvoorversterker van de 4e generatie van Focusrite de helderste en meest gedetailleerde die ooit op een Scarlett is aangetroffen.

Hi-Z instrument- en lijningangen — Sluit een elektrische gitaar aan op een van de Hi-Z instrumentingangen van de 2i2 – hij voelt net als een versterker. Of sluit toetsen, synths en grooveboxen aan op de superhoge kwaliteit lijningangen.

Enorm dynamisch bereik van 120 dB - Scarlett 2i2 gebruikt dezelfde converters van studiokwaliteit als de vlaggenschip Rednet-interfaces van Focusrite, die te vinden zijn in talloze high-end studio's over de hele wereld.

Air Mode — Neem op met het karakter van een grote studioconsole. Voeg hoogwaardige aanwezigheid en rijke harmonische drive toe aan zang en instrumenten.

Automatische versterking — Druk op de knop en speel tien seconden. Scarlett stelt het perfecte niveau in voor wat je ook opneemt.

Clip Safe — Clip Safe past automatisch de versterking aan als u het risico loopt te clippen, net alsof een professionele technicus naar uw sessie kijkt.

Dynamic Gain Halos - Met de Dynamic Gain Halos van Scarlett kunt u eenvoudig uw invoer- en uitvoersignalen rechtstreeks vanaf uw hardware controleren.

Klinkt geweldig met elke hoofdtelefoon - Krachtige, op maat ontworpen hoofdtelefoonversterker met onafhankelijke niveauregeling, voor luid, helder en nauwkeurig afspelen en monitoren.

Loopback — Creëer eenvoudig uw eigen samples van computeraudio met behulp van de virtuele ingangen van Scarlett.

Easy Start — Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om opnamen te maken. Met de beproefde Easy Start-tool van Focusrite kun je binnen enkele minuten muziek maken.

Alle software die je nodig hebt: inclusief Ableton Live Lite en Avid Pro Tools Artist, plus de Hitmaker Expansion-softwarebundel met een onverslaanbaar scala aan studiotools voor het maken van platen.

Focusrite Control 2 — Beheer uw opnamesessie rechtstreeks vanaf uw pc of Mac.

Drie jaar fabrieks garantie

Website fabrikant
https://focusrite.com/scarlett

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11

Verwante producten

Focusrite Scarlett 4i4 4th Gen

Prijs € 279,00