Terug
Fender Custom Shop Vintage 57 Precision Bass TCP 2TS
Fender Custom Shop Vintage 57 Precision Bass TCP 2TS

Fender Custom Shop Vintage 57 Precision Bass TCP 2TS
Fender Custom Shop Vintage 57 Precision Bass TCP 2TS

Fender Custom Shop Vintage 57 Precision Bass TCP 2TS

Een handgewonden '57 P Bass-pickup levert een perfecte vintage low-end dreun en is bedraad om de volume- en toonregeling te beheersen.

Lees verder
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

  Gratis verzending

Vanaf €75

  Exacte levertijd weten?

Bel naar de winkel! 020-6265611

Fender Vintage Custom '57 P Bass Time Capsule Package, Maple Neck, Wide-Fade 2-Color Sunburst

De Vintage Custom '57 Precision Bass is een voorbeeld van het vlaggenschipontwerp dat al zoveel jaren de fakkel voor de elektrische bas draagt op podia en op de beste opnames aller tijden.
Dit eerbiedwaardige modeljaar introduceerde de inmiddels bekende gesplitste dubbel-rechthoekige humbucker-pickup, de grotere Strat-stijl kop en de tweekleurige Sunburst afwerking.
De body is gemaakt van tweedelig, met de hand geselecteerd elzenhout en is afgewerkt met NOS-lak.
De uit één stuk gezaagde esdoorn hals heeft een '57 "zacht V"-profiel, een toets met een radius van 7,25" en 20 medium vintage (47095) frets.

Een handgewonden '57 P Bass-pickup (
Custom Shop Hand-Wound '57 Precision Bass) levert een perfecte vintage low-end dreun en is bedraad om de volume- en toonregeling te beheersen. Andere kenmerken zijn onder meer een vintage nauwkeurige enkellaags goudgeanodiseerde slagplaat, een vintage-stijl basbrug met vier zadels, vintage-stijl stemmechanieken, benen topkam.

Vanaf de Custom shop fabriek is de basgitaar afgesteld op Stainless Steel Flatwound (.055-.105 Gauges) snaren.

Inclusief luxe koffer, riem en echtheidscertificaat.

[meer foto's volgen]

Check deze 'BEAUTY' in ons filiaal Amsterdam!

De Fender Custom Shop USA

De Fender Custom Shop is gevestigd in Corona, Californië, Verenigde Staten, en staat bekend om het produceren van hoogwaardige, op maat gemaakte en handgemaakte (bas) gitaren voor muzikanten over de hele wereld.
Elk instrument dat de Fender Custom Shop verlaat, is met de hand gebouwd door zeer bekwame en ervaren ambachtslieden. Deze ambachtslieden zijn meesters in hun vak en hebben uitgebreide ervaring in het bouwen van gitaren van topkwaliteit.

Historische reproducties: De Custom Shop heeft ook een reputatie opgebouwd voor het maken van historisch nauwkeurige reproducties van klassieke Fender modellen uit het verleden. Deze reproducties worden vaak gezocht door verzamelaars en spelers die een authentieke vintage ervaring willen.

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Ons personeel staat u graag te woord.

call
Klantenservice Amsterdam 020 - 626 56 11
call
Klantenservice Alkmaar 072 - 515 25 11